Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Új párommal (29L) heti 14 sex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Új párommal (29L) heti 14 sex (neki kb 21-22 orgazmus) kevés. Panaszkodik, hogy a szerszám nem mindig áll vigyázzban. Ez normális (38 éves pasi vagyok), mert az eddig praxisom során sokkal kisebb igényű lányokkal találkoztam?

Figyelt kérdés

2016. márc. 30. 20:32
1 2
 11/14 Noren1989 ***** válasza:

Nagyon szerencsésnek tartom magam, hogy ezt a tapasztalatot 2éve megszereztem: szexfüggőkkel nem, soha. Bazifárasztó. Normálisnak talán normális, de korántsem gyakori annyira.

26/F

2016. márc. 30. 21:01
 12/14 anonim ***** válasza:
61%
Vedd lazábban! Add meg neki, amit igényel! Ha kell, szerezzetek be segédeszközöket, és amíg nem könyörög, hogy hagyd abba, addig dolgozd meg! Neked nem kell, hogy merevedj, de őt kielégíted közben.
2016. márc. 30. 22:45
 13/14 anonim ***** válasza:
Good ,bruh! ;)
2016. márc. 31. 13:28
 14/14 anonim ***** válasza:
Volt hasonló baratnőm. Kialvatlan voltam, semmire sem volt időm. Volt, hogy az éjszaka közepén véletlennek álcázva felébresztett, aztán jött is a kufirc.
2022. szept. 7. 02:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!