Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elso oral szex, mit hogyan?
Ha ennyire félénk vagy, akkor szerintem az a legjobb ha nem letérdelsz elé, hanem az ágyon fekszik amikor szopod, és te föléhajolsz. Nézz a szemébe, kezdd el neki verni finoman. Aztán puszilgasd meg a végét, vedd a szádba a makkját. Nyalogasd végig alulról fölfelé, aztán vissza, próbálj meg minél többet bevenni a szádba, de vigyázz a fogaiddal. Szerintem innen már te is fel fogsz izgulni annyira, hogy magadtól tudd, mit kell csinálnod. Ha esetleg tanácstalan vagy, akkor kérdezd meg tőle, hogy milyen érzés, mit csinálj, hogyan csináld.
A legfontosabb hogy ez nem egy megalázó dolog. Sőt, nekem kifejezetten jót tesz az egómnak, ha előtte térdelve látom ahogy szinte felrobban az élvezettől, amit én okozok neki. Ahhoz hogy megfelelő és egészséges szexuális életed lehessen, meg kell tanulnod elengedni magadat és nem szorongni. Az a pasi azért van ott veled, mert te kellesz neki, és gyönyörűnek, kívánatosnak tart! Főleg, ha felfedezi a szelíd kiscicában a vadmacskát :)
De basszus, ha neked ez kellemetlen, ő meg veszekszik veled mert nem éri meg...
Áh mindegy, én más világban nőttem fel... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!