Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy apró faluban lakó lánynak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy apró faluban lakó lánynak, tényleg csak a teste felhasználásával van esélye arra, hogy felkerüljön egy nagyvárosba?

Figyelt kérdés
2016. márc. 30. 18:45
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
0%
Miért? Szerinted olyan nincs hogy egy gazdag pasi összejön egy szegény nővel? vannak államilag támogatott helyek. 80ezer? Az nekem egy-három napra elég.
2016. márc. 30. 19:05
 12/25 A kérdező kommentje:
Hát ez az. Van. Egy szegény lány csak úgy tud elhúzni faluról, ha gazdag fiút szed fel.
2016. márc. 30. 19:07
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Ez butasag.Ilyet ne is irj kerlek,ne minositsd le a noi nemzedeket!

En is gimis vagyok,utolso eves.Falun nottem,nem szarmazom gazdag csaladbol,ennek ellenere a szuleim mindent megtettek annak erdekeben,hogy varoson tanulhassak.Hogy ezt mivel halalom meg nekik?Azzal,hogy igyekszem minnel jobb eredmenyekre torekedni,termeszetesen az en jovom miatt is.

Ha vegeztem a gimivel,sajnos nem valoszinu,hogy azonnal mehetek egyetemre az anyagiak miatt,ugyanis nem szeretnem(es tudom,hogy nem is lennenek ra kepesek),hogy a szuleim alljak majd a kereteket ezert szandekozom kihagyni majd egy evet,hogy kimehessek kulfoldre dolgozni,apum segitsegevel,hogy abbol amit keresek fedezhessem majd az egyetemet vagy kurzust amit szeretnek majd elvegezni.

Minden lehetseges csak akarni kell es nem azt nezni,hogy a legkonnyebb megoldani..Persze hogyha rogton a kenyelmen van a hangsuly akkor bizonyara a te altalad felvazolt lehetoseg lenne a legegyszerubb.

A baratom kepes lett volna vallalni,hogy koltozzek hozza,majd o eltart engem a fizetesebol es segit mindenben amit csak szeretnek,hogy valora valthassam az almaimat,de en ezt keptelen voltam elfogadni.Egyszeruen nem ereztem volna helyenvalonak,hogy o tartson el. O mindent megigert volna nekem csak,hogy ne menjek ki kulfoldre ezzel megszakitva vele a kapcsolatot. Sajnos inkabb ezt teszem mint kihasznaljam.

Te is fiatal vagy meg,akarcsak en. Van idod valasztani es barhogyan is dontessz,ne feledd mindennek megvannak a kovetkezmenyei/ara.

2016. márc. 30. 19:15
 14/25 anonim ***** válasza:
Nagy baj van ha ezt így gondolod
2016. márc. 30. 19:26
 15/25 anonim ***** válasza:
hm én ertem a kerdesed van szemelyes tapasztalatom ha gondolod irj meselek
2016. márc. 30. 19:29
 16/25 A kérdező kommentje:
Igen. Az összes lány aki elment, mind lóvésabb srácot szedtek fel. Igaz van akit ütnek vágnak, de akkor se jön haza malacokat etetni munkásoverálban.
2016. márc. 30. 20:05
 17/25 anonim ***** válasza:

Aki eltüri a pénzért cserébe, hogy üssék-vágják, azmeg is érdemli! Malacokat etetve is lehet boldognak lenni!

Ha az eszedet is használnád, többre mennél vele! A testedből addig fogsz megélni amig fiatal vagy. Utánad jönnek a még fiatalabbak! És akkor mi lesz? Az eszedet meg életed végéig használhatnád!

Ösztöndíjról még nem hallottál? És diákhitelről? Persze ezekhez jól, mondom JÓL kell tanulni! Persze egyszerübb siránkozva, magadat sajnáltatva szétrakni a lábadat! Ha erre van igényed akkor tedd ezt. De nem kell ilyen olcsó kifogásokkal megindokolni!

2016. márc. 30. 20:20
 18/25 anonim ***** válasza:

Tanulni bárki felkerülhet, itt az akadály általában az emberek fejében van.

Én kisvárosból jöttem, de meg tudtam oldani. Az első évben diákhitelt vettem fel, aztán dolgoztam suli mellett. Plusz az egyetemtől kaptam ugye támogatásokat is.

Oké, most a diákhitelt vissza kell fizetni, de még mindig jobb, mint soha sehova nem jutni!

2016. márc. 30. 20:24
 19/25 A kérdező kommentje:
Előző buta. Nem mindenkinek van 180-as IQ-ja, nem mindenki lehet egyetemista, van hogy a szülők alig várják hogy a gyerek menjen dolgozni, és a fizuja felét hazaadja. Vannak akik érettségi után dolgozni kénytelenek.
2016. márc. 30. 20:26
 20/25 anonim ***** válasza:

Magad írtad, hogy a fősulira nincs pénz, mea culpa hogy azt hittem, oda készülsz. Egyébként ma már semmi iq nem kell, a legtöbb helyre gyakorlatilag bárkit felvesznek.

Az anyagiak pedig nem akadály. Aki akar, az tud is menni. Ez korunk egyik legnagyszerűbb vívmánya.

2016. márc. 30. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!