Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen viselkedés az, amit két hetero srác nem csinál egymás között?
Az ölelés, hátbaveregetés, az oké, de olyanok még beleférnek, hogy bámulják egymás száját, megsimogatják egymás karját/combját, folyton úgy ülnek, hogy összeér a térdük, vagy a combjuk, karjuk, kacsintgatnak egymásra, beletúrnak egymás hajába?
Csak mert ismerek egy ilyen párost, és szerintem melegek vagy biszexek, de nem tudom biztosra megmondani. Szerintetek csak hülyülnek? Miket csinálnak a srácok egymással?
100% h melegek :D
Én kifejezetten ölelkezős vagyok. (mint pl. a VV Olivér volt valaki biztosan tudja) Ettől függetlenül egy hetero srác nem fogdossa a másik combját, nem kacsingat, nem szemezget vele, üllésnél éppen arra törekszünk h kényelmesen elférjünk nem pedig, hogy összeérjenek a lábaink.... a hajba túrás meg a hab a tortán :D :)
Na, mi pl kezet szoktunk fogni, ha találkozunk. Testi kontakt ennyi. Nem ér össze semmink semmivel. Szemezés (?) nuku, max az egyenesbeszéd részeként a másik szemébe nézünk. A mi én és egyik ismerősöm. Nem vagyunk b_zik, garantáltan.
26/F
Siman belefer amiket leirtal es ettol meg heterok is maradnak!
Egy szereny peldaval alatudom tamasztani a kommentemet , itt egy link a kerdezo kislany meg durvabb dolgokat tesz a volt bnojevek es nem melegek ! A vegen irta!
http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__leszbikussag__768..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!