Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan "perverziótok", ami...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan "perverziótok", ami kielégítetlenül marad de nagyon vágynátok rá? Mi lenne az? (részletesen, ha lehet! )

Figyelt kérdés
2016. márc. 30. 00:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
97%
Be nem írom ide... rámtörik az ajtót. :D
2016. márc. 30. 00:53
 2/14 anonim ***** válasza:
Hát nem is tudom...
2016. márc. 30. 01:13
 3/14 anonim ***** válasza:
69%
Szeretem, ha büdös a proci egy kicsit.
2016. márc. 30. 09:01
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Létezik távirányíthatós vibrátor.

Szeretném azt kipróbálni egy barátnőmmel.

Persze megadnánk a módját mert úgy az izgató, szóval kiöltözni feszülős ruhába amiben amúgy is szexi, és elmenni színházba bálba vagy valami hasonló helyre, és miközben táncolunk, vagy megy az előadás, maximumra csavarni, vagy éppen ki-be kapcsolgatni...

De nem találtam még rá megfelelő partnert.

25F

2016. márc. 30. 09:08
 5/14 anonim ***** válasza:
Prosztatamasszázs, többes szex.
2016. márc. 30. 09:28
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Van. DBSM témakörben szeretnék továbblépni a feleségemmel, de nem nagyon kapható rá.
2016. márc. 30. 09:38
 7/14 anonim ***** válasza:
83%
Dugnék egy jót egy 16 éves lánnyal (15-17)! Bár 30 évesen ez már kicsit karcos...:)
2016. márc. 30. 11:05
 8/14 anonim ***** válasza:
40%

Utolsó, 27/F létemre 17/F a barátnőm és egy éve járunk, együtt akarunk megöregedni. Dugni csak az anyja miatt nem sikerült és nincs hol. A mi esetünkben ez Szeretkezés lenne. Anyja persze vendégül lát engem, elfogadja a kapcsolatunkat, ellenben nem hajlandó hozzám elengedni és amikor ott aludtam, másik szobába rakta Őt.

Még nem sikerült soha életemben "dugnom" de exeim közül egy se tartott ki mellettem, egy se volt belém szerelmes, egy se volt pár hónapon túli.

Az nem perverzió, ha valakibe szerelmes vagy. Az pedig szégyen ha csak "arra" kell

Van perverzióm, barátnőmnek szintén, benne lennénk mindketten mert szeretjük egymást, de nincs rá alkalmunk.

2016. ápr. 4. 11:50
 9/14 anonim ***** válasza:

van, szado-mazo

24f

2016. szept. 9. 21:12
 10/14 anonim ***** válasza:
Igen van,smoke fétis egy 18-20év körüli flegma csajjal!
2016. szept. 9. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!