Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan "perverziótok", ami kielégítetlenül marad de nagyon vágynátok rá? Mi lenne az? (részletesen, ha lehet! )
Létezik távirányíthatós vibrátor.
Szeretném azt kipróbálni egy barátnőmmel.
Persze megadnánk a módját mert úgy az izgató, szóval kiöltözni feszülős ruhába amiben amúgy is szexi, és elmenni színházba bálba vagy valami hasonló helyre, és miközben táncolunk, vagy megy az előadás, maximumra csavarni, vagy éppen ki-be kapcsolgatni...
De nem találtam még rá megfelelő partnert.
25F
Utolsó, 27/F létemre 17/F a barátnőm és egy éve járunk, együtt akarunk megöregedni. Dugni csak az anyja miatt nem sikerült és nincs hol. A mi esetünkben ez Szeretkezés lenne. Anyja persze vendégül lát engem, elfogadja a kapcsolatunkat, ellenben nem hajlandó hozzám elengedni és amikor ott aludtam, másik szobába rakta Őt.
Még nem sikerült soha életemben "dugnom" de exeim közül egy se tartott ki mellettem, egy se volt belém szerelmes, egy se volt pár hónapon túli.
Az nem perverzió, ha valakibe szerelmes vagy. Az pedig szégyen ha csak "arra" kell
Van perverzióm, barátnőmnek szintén, benne lennénk mindketten mert szeretjük egymást, de nincs rá alkalmunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!