Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért undorodik sok lány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért undorodik sok lány attól ha egy pasinak lábfétise van?

Figyelt kérdés
Erre szeretnék választ kapni, hogy mivel lesz rosszabb egy pasi aki élvezettel kényezettné előjátékként mondjuk a lábatok ?
2016. márc. 29. 23:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem tudom sok lány mit tart olyan hú de beteg dolognak azon, hogy a fiúknak egy testrész tetszik a lányon.. és ez pont a láb? és akkor mivan? nézd már meg a szép lányoknak milyen kecses karcsú kis finom lábuk van, egyszerűen gyönyörű és jó érzés puszilgatni meg ilyesmi... egyáltalán nincs semmi szégyen abba ha arra kér pl hogy lábbal verje ki.. jobb lenne ha a szádba élezne? NAUGYE

Sok lány csak azért tartja visszataszítónak a lábfétises srácokat mert vagy nem karcsú a lába vagy egyáltalán nem szép vagy egyáltalán nem ápolja...

Ilyen alapon persze, hogy nincs kibékülve a lábfétises fiúkkal...

Ha nő lennék nekem se tetszene ha a pasinak a nagy mellű lányok jönnek be és nekem kicsi mellem van NEMIGAZ?

21/f lábfétises srác :)

2016. ápr. 4. 13:32
 12/12 aszlan ***** válasza:
En is szeretném csinálni.de sose lelek egy szep labfeju not.vagy a kormei csunyak vagy repedezet a laba.43fer.
2019. jún. 11. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!