Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Tényleg szokott fájni a farkatok?
a barátom sokszor vissza utasít mikor be vagyok indulva. sokszor azt mondja ha sokszor elmegy utána fáj neki .. de egész nap?
tényleg ha minden nap elélvez akkor tartósan fog fájni neki?
meg ez hogy szűz voltam berakta nekem és azt mondta rászorítottam és ez volt reggel már este van de még mindig fáj neki .. ez valós? vagy csak egy szar kifogás?
Nem kifogás.
Több része is fájhat.
-Ha a fék túl szoros, akkor fityma könnyen meg tud sérülni aktus közben az nagyon kellemetlen dolog.
-a makk felszíne egyeseknél nagyon sérülékeny, néha fel is reped az is érzékennyé válhat,
-ha többször is elment akkor a herék is rendkívül érzékenyek tudnak lenni, még görcsölhetnek is.
Ha csak akkor fáj neki, ha rászorítasz a hüvelyeddel, akkor a makk érzékeny!!
38F
A priapizmusról hallottál már? Bár ez szélsőséges példa, de a priapizmus a hímvessző hosszan tartó, fájdalmas merevedését jelenti.
Szex esetén, főleg elnyúló aktusok, vagy többszöri, egymás után következő aktus esetén ehhez hasonló fájdalom alakulhat ki, ami lényegében nem egy külső, a nyálkahártyán létrejövő fájdalom, hanem a pénisz maga fáj. Gondolj bele abba, hogy a hímvessző alaphangon nem erektált állapotban van, magyarán a merevedés egy feszített állapot, ami egy ideig még tartható, de egy bizonyos ponton túl már kellemetlen, sőt fájdalommal jár.
Az ejakuláció utáni érzékenység egy másik téma, ilyenkor tényleg pihenni kell, mert annyira érzékennyé válik a bőr, hogy hozzá se lehet érni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!