Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is ilyen? Az 56 mm-es gumit nem tudom legörgetni a farkamon, hanem meg kell fognom a gyűrű részét, és szét kell húznom.
Figyelt kérdés
Nagyobb gumit kellene vennem, vagy jó így? Nem lesz túl vastag egy lánynak?2016. márc. 29. 06:02
1/3 anonim válasza:
A gumi biztosan nem, a kapitány lehet. Én sem tudom legörgetni, nekem is szét kell húzni. Fogalmam sincs, hogy normális-e vagy sem, szóval engem is érdekelne a válasz.
2/3 kiskivancsi79 válasza:
Lehet kapni 60 mm vastagsagu gumit is de nehez elhinni hogy siman nem tudjatok ragorditeni.
3/3 anonim válasza:
Nekem sem gördül rá, vastag hozzá...pedig nem is hosszú, de mégis vastag...kis nyomi:D Na mindegy, tényleg tudsz kapni nagyobbat. Mysize-ból van szinte bármekkora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!