Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi a véleményetek az egy éjszakás kalandokról, és az olyan emberekről akik ezt preferálják? Megvetítek őket?
Figyelt kérdés
2016. márc. 28. 19:57
12/13 anonim válasza:
Mindenki azt csinál, amit akar, de persze nekem is megvan mindenről a saját magam kis véleménye. :D
Erről pl. pont az, hogy gáz. Én annak tartom és az olyan lányokat, akik ágyról-ágyra repülnek és 2 szép szó után terpesztenek, egy könnyűvérű r*ibinek tartom. Szerintem legyen egy nőben tartás és ne dugassa magát össze-vissza, fűvel-fával. De ez férfiakra is ugyanúgy vonatkozik, csak hát nekik valamiért jobban tolerálják, ha mindennap más nőt dug. Pedig ez is épp annyira gáz.
13/13 anonim válasza:
A szex ha ket vagy tobb felnott szemely beleegyezesevel tortenik es senkit nem bant az se nem lealacsonyito, se nem rossz. Van aki tobbet igenyel, van aki nem. Van aki csak szerelemmel teszi, van aki anelkul is. Mindegyik teljesen rendben van. Szemely szerint nekem nagy a szexualis etvagyam, es nem tartom magam szexmaniasnak. Tobb egyejszakas kalandom is volt, illetve szex-baratom is. A szex termeszetes emberi szukseglet akar a levego, vagy az etel. Es az egyik ilyen egyejszakas kalandom fordult at kapcsolatba 4 eve. Ma mar egy edes kis fiunk es kozos eletunk van 🙂 26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!