Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mekkora mell jön be Nektek? Szeretitek a salátás puncit?
Figyelt kérdés
2016. márc. 28. 13:24
12/17 Mádár0218 válasza:
Közepest imádom és a csupasz puncit! :)
13/17 anonim válasza:
A mell-mániás vagyok, igy abból a szep nagyot szeretem, ha egy picit lóg a súlya miatt, az zavar a legkevésbé. Punciba nagyjából mindegy ne legyen nagyon durván salatas, kicsit-közepesen salatas teljesen jo.
30f
14/17 anonim válasza:
A salata rajoingoknak nem kell megsertodni. A salata az olyan, mint egy herezacsko. Nagyon gaz egy csajnal.
15/17 Noren1989 válasza:
Nekem speciel az egészen kicsitől a C-sig bejön minden, alapvetően vékony lányokon.
Imádom a salátás puncit, majonézzel, meg almaecettel a legfinomabb!!!
26/F
17/17 anonim válasza:
A minél nagyobb mell jön be, és a salátás punci a kedvencem.
37f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!