Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg van olyan, hogy egy nő elájul szex közben? Mert annyira jó. Vagy ez csak "legenda"?
kicsit be voltunk rúgva meg kapkodás volt rendesen
kutyapózba hirtelen akart bekerülni a bré egy lukba csak kissé feljebb sikerült
volt ájulás ott is :D
Én már többször éreztem úgy,hogy kishíján elájulok,annyira jó volt:)Ilyenkor el is szoktam sírni magam az örömtől:D
20L
Nem nő vagyok, de már több partnerremmel eljátszottam ezt. A trükk az, hogy előtte teljesen el kell lazítani a nőt, ennek megvannak a technikái. Utána pedig a szex során teljesen kikészíteni, sok-sok élvezés után van ilyen tünet is, hogy elájul.
Én már 3 embernél értem el és számtalannál csak azt, hogy a szex után egy darabig elvesztette a mozgáskoordinációját, nem tudott egyenesen menni, furán járt, mozgott.
Mivel az első után megijedtem, hogy ez normális/egészséges-e (a partnerem előre jelezte, hogy el fog ájulni és tényleg :P), ezért kiderült, hogy az orgazmus agyi aktivációs mintája hasonló, mint az epilepsziáé. Szinte a teljes kortex tüzel és mindenhova kiterjed... ha ez sokáig vagy nagyon intenzíven tart, ennek lehet a mellékhatása mindkettő általam leírt tünet. Konkrét kutatást nem láttam, csak elméleteket, de hihetőnek tűnik :)
Amúgy nagyon szeretem a végletekig kikészíteni a partnerem, a legjobb érzés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!