Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Hogy ha csajjal vagyok még 30 perc után sem tudok el menni?
A tested hozzászokott ahhoz ahogy te csinálod (nyomás, sebesség, stb.)
Nem vagy egyedül, én is ugyanebben a helyzetben vagyok.
Viszont ennek előnyei is vannak. Sok nő panaszkodik, hogy a partnere pár per alatt elmegy. Te legalább tovább bírod.
A helyzet önmegtartóztatással orvosolható.
Túlzottan megszoktad az ingereket a maszturbálással. Sőt, nem csak a fizikai érintésre gondolok, hanem valószínűleg van egy helyszín,pl. a szobád, azon belül is egy ágy vagy fotel mondjuk. Fogadjunk, hogy az adott helyszínen sokkal könnyebben és nagyobb kedvvel csinálod mint máshol...
Megszokod a környezetet, a hangokat, zajokat, körülményeket... a kezed érintését, a megfelelő erősséget, tempót stb.... túlzásba vitted.
Talán ha visszaveszel még orvosolható, bár azt mondják, hogy ez gyakran visszafordíthatatlan... mert sok olyan ideg már eltompult, elhalt aminek működnie kéne a megfelelő érzékenység miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!