Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van ez? Hogy ha csajjal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Hogy ha csajjal vagyok még 30 perc után sem tudok el menni?

Figyelt kérdés
este is így volt próbáltam de nem igazán ment de ha magamnak csinálok úgy el megyek hamarabb miért? van ez normális válaszokat kérek köszönöm !
2016. márc. 27. 14:40
 1/3 Dreamer88 ***** válasza:

A tested hozzászokott ahhoz ahogy te csinálod (nyomás, sebesség, stb.)

Nem vagy egyedül, én is ugyanebben a helyzetben vagyok.

Viszont ennek előnyei is vannak. Sok nő panaszkodik, hogy a partnere pár per alatt elmegy. Te legalább tovább bírod.

A helyzet önmegtartóztatással orvosolható.

2016. márc. 27. 14:43
 2/3 anonim ***** válasza:

Túlzottan megszoktad az ingereket a maszturbálással. Sőt, nem csak a fizikai érintésre gondolok, hanem valószínűleg van egy helyszín,pl. a szobád, azon belül is egy ágy vagy fotel mondjuk. Fogadjunk, hogy az adott helyszínen sokkal könnyebben és nagyobb kedvvel csinálod mint máshol...

Megszokod a környezetet, a hangokat, zajokat, körülményeket... a kezed érintését, a megfelelő erősséget, tempót stb.... túlzásba vitted.

Talán ha visszaveszel még orvosolható, bár azt mondják, hogy ez gyakran visszafordíthatatlan... mert sok olyan ideg már eltompult, elhalt aminek működnie kéne a megfelelő érzékenység miatt.

2016. márc. 27. 14:55
 3/3 A kérdező kommentje:
értem ez részben jó hír részben nem , köszönöm a válaszokat !
2016. márc. 27. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!