Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, milyen érzés az mikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, milyen érzés az mikor már nem bírjátok tovább és elélveztek? 18l

Figyelt kérdés
a barátom kb. 5 percig ha bírja a szexet, mindig aztmondja hogy nem bírja tovább visszatartani az élvezést. nem tudom elképzelni ez milyen érzés lehet, segítenétek? esetleg hogy lehet késleltetni? mindig kielégít szájjal vagy kézzel, de jobb lenne már ha rendesen történne... :D

2016. márc. 26. 10:44
1 2
 11/17 anonim válasza:
100%
Korubelul ogyanolyan erzes mint amikor tenelvezel el. Akkor amikor mar erzed a csucsot akkor mar nem nagyon tudod vagy akarod megszakitani mert olyan jo erzes
2016. márc. 30. 19:05
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Olyan mint amikor téged valaki jól megujjaz és nem bírod tovább jön az oázis, persze ha tudod milyen az 🆒
2016. márc. 30. 19:08
 13/17 A kérdező kommentje:
azért gondolom más érzés, nektek jön is ki belőle valami, meg ha én leállni a vége előtt (persze nem akarok meg nem is fogok) de akkor elmúlna egy idő után. nektek meg már egy ponton túl nem lehet leállítani :D biztos más érzés
2016. márc. 30. 19:15
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Megpróbálom összefoglalni.

Elélvezni nagyon jó érzés. Olyan, mint egy bomba, ami a fizikai inger (punci, száj, kéz) hatására egyre inkább fel akar robbanni. És ha eljön a holtpont, akkor ez megtörténik és elönt a gyönyör. Ha nagy az élvezés, akkor a lábak is beleremegnek, konkrétan az egész testen átfut egy kéjes, meleg érzés.

Hogy kicsit fizikailag is elmagyarázzam: az ingerlés először magán a péniszen érezhető. Legjobban a makk környékén vált ki jó érzést az ingerlés, nekem speciel a makkom alsó felénél nagyon érzékeny (ezáltal f.a.sz.a, ha ott ingerlik mondjuk nyelvvel), illetve a makk peremén, tehát ahol vége van. Ha itt ingerlik, akkor hamar el tudok menni. Ha viszont az ingerlés során mondjuk a makk kevesebb szerepet kap (ez csak akkor fordulhat elő, ha kézzel csinálom/csinálják, hiszem más esetekben fizikailag lehetetlen, hogy a makkot ne stimulálja valami), akkor tovább lehet bírni.

Az elélvezéshez közeli állapotban ez az egész érzés kicsit átalakul és kiterjed. Már nem csak a pénisz felületén érzel egy bizonyos csiklandozó érzést, hanem az intenzív ingerlés hatására a herék alatt egy szívó érzés tapasztalható, ami már jelzi az orgazmus közeledtét. És itt jön a holtpont. Ha még időben abbahagyják az ingerlést, akkor ez a kellemes, bizsergető érzés a gát környékén elmúlik. Elő lehet hozni sokszor. Ám, ha már nincs visszaút, akkor egy irtó kellemes érzés átélése közben mint egy gejzír, kiömlik a sperma. Ez az érzés egyszerre meleg, bizsergető és ahogy korábban már említettem: a gát környékén olyan, mintha a testünk egyik helyről a másikra szívna át anyagokat és ahogy ez történik, az nagyon élvezetes.

Amit leírtam, abból még nem derül ki, hogy hogy lehet visszatartani az elélvezést. Az első fázisban még meg lehet tenni, hogy a már majdnem orgazmust átélő férfi pár percre abbahagyja, esetleg az ingerlés elfojtása miatt kiveszi a punciból, szájból (stb), és a makk utáni résznél elszorítja a péniszét, ezzel megakadályozva az ejakulációt. Ez az a szakasz, amikor előváladék már jöhet. És ha az utolsó pillanatban fejezték be a kényeztetést, akkor jön is. De van egy holtpont, ami után tényleg nincs visszaút. Ilyenkor már a kellő fizikai inger megvolt a pénisznek, a sperma kilövése pár másodpercen belül végbemegy. A holtpontot átlépve ez akkor is bekövetkezik, ha utána már nincs ingerlés.

Összefoglalva: azt kell tisztázni, hogy a partnered érezte-e a holtpontot. Ha igen, akkor onnantól kezdve tényleg egy biológiai láncreakció játszódik le, és pár másodpercen belül akarva-akaratlanul bekövetkezik a magömlés, ha viszont nem érezte még, akkor ha abbahagyjátok, még vissza lehet tartani az élvezést. Nem biztos, hogy vissza fogja tudni tartani, de fizikailag még lehetséges. Igazából a holtpontig tartó érzések eléggé nyilvánvalóak, szóval időben meg lehet fékezni az ejakulációt...

A visszatartásról több trükköt nem írnék, nagyon sok tipp van a neten vagy bármilyen szakirodalomban a témát illetően, keress rá! (pl.: korai magömlés címszó)

Írtad még azt, hogy a fiúknak jön is ki valami, emiatt biztos más érzés az orgazmus. Azt nem tudom, hogy lányoknak milyen, de az biztos, hogy ha mi sokáig nem nyúlunk magunkhoz vagy hosszú a szex, esetleg sokat iszunk, akkor több sperma jön. Ez jobb érzést is eredményez, hisz ilyenkor többször spriccel a farok, hosszabb ideig tart a gyönyör. Szóval ja, képletesen azt is érezni lehet, hogy kilövell valami. :)

Remélem sikerült hasznos választ adnom! Ha esetleg van még kérdésed, akkor nyugodtan írhatsz privátban!

22/F

2016. máj. 7. 17:50
 15/17 anonim ***** válasza:
mint amikor nem jön össze a tüsszentés
2016. júl. 4. 00:24
 16/17 Zsakatolavonat válasza:

Nos elmondom milyen érzés!

Olyan érzés hogy vered, vered és érzed hogy uhh de jo erzes tovabb vered akkor mar megjobb erzes aztan csucspont es az elelvezes elott osszeszorul a hasad es aztan olyan az elelvezes pillanataban hogy erzed ahogy lüktet a hasadbol (ilyen 3-4 et szokott lökni) de ez a lüktetés lényegében ez az amikor kilövi az anyagot

Remélem jol leirtam mert én igy erzem!

2020. dec. 30. 20:16
 17/17 anonim ***** válasza:

En ezzel tinikoromba sokat szorakoztam. Huzogatzam azbaloo farkamaz addig amig megbkemenyebb nem lett magatol. Aztan abbahagytam. Kicsit visszavette a kemenysegbol. Huzigatzam megint addig. Ezt eljatszottam parszor. Aztan mar nem birtam tovabb, huzogattam, elértem arra a pontra ahonnan mar nincs visszaút es kilovellte a g3cit 🤣

Van egy olyan pont amikor huzogatom, kemenyebb lesz es mar tudom hogy lőni fog🤣

máj. 24. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!