Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mitől lehet vagy mi lehet ez? HPV vírus?
Ma észrevettem a húgycsövem belsejében 2 db pici szemölcsszerű pirosas dudort. Nem nagyon szoktam nézni a húgycső belsejét így fogalmam sincs róla mióta lehet ott. Viszont nem értem ha az hogyan kaphattam el 3x volt h orálisan csinálták, de gumival voltam benne utána, és 2 alkalommal csináltam 2 nélkül is, de ez a kettő két tizenéves lány volt nem akarom elhinni hogy elkaphattam valamit :(
vagy lehet hogy aids vagy rák? :(
és ha ez a hpv virus akkor ezek után élhetek szexuális életet ha mostantól csak óvszerrel csinálom? nem szeretném továbbadni semmiképpen sem a betegséget ha valóban az. Illetve érdekelnek a gyógyulási esélyek is?
Mivel amit olvastam azok a felületi szemölcsökre vonatkoznak de ha a húgycső belsejében van akkor hogy szedik ki? Gondolom az nőni fog biztos valami baj lehet, de nem szeretném hogy levágják a péniszemet.
Nagyon kétségbevagyok esve :(
Háziorvos->Urológia
Ha az urológus nem tudja,hogy mi ez,akkor jöhetnek az STD tesztek,amiket vagy a patikákban lehet kapni vagy meg lehet rendelni neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!