Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet kezdeni egy ilyen pasival? Az ő orgazmusával vége is a szexnek.
Kb. 1 éve vagyunk együtt, és kezdem unni, hogy a szex mindig az ő orgazmusáig tart. Én meg nem tudok elmenni. Egyszer se volt még vele orgazmusom! Tudom, hogy velem eleve nehéz, nehezen engedem el magam, és fáj is a behatolás, pedig elég nedves vagyok. Na de ha így nem... A nyalást se csinálja úgy, ahogy mondom, ahogy jó lenne. Sőt egyszer ujjazott, amikor igen jó volt és közel jártam az élvezethez már én is, akkor meg abbahagyta mert elfáradt!! De nem is értem ez nem bántja?? Pedig tényleg szeret meg nem akar elveszíteni, de ez nekem nagyon rosszul esik!
Erőltetni meg nem akarom, mert akkor még inkább nyomás alatt érezném magam, hogy el kéne már mennem nekem is, és nem sikerülne.
(Magamnak tudok orgazmust okozni, csiklóit is, hüvelyit is.)
én az ilyet az első vagy második után otthagyom
pfff
ki kell dobni a fas zba
Most nem azért, de ha elélvez nyilván nincs tovább kedve a dologhoz, hát ez ilyen.
A megoldás hogy ha megtartod a csávót, akkor előbb te juss a csúcsra, aztán pedig ő. Pontosan nem ismerjük a helyzeted, de nagy valószínűséggel a probléma, hogy elmegy a kedve a dologtól.
Pont itt írta más is nemrég és sokan helyeseltek, hogy elélvezés után nem kívánják a női testet.. Van ki utána is szívesen folytatja, van aki nem, de ezért ne sértegessük már a másikat.
Kicsit késői válasz, nem tudom olvasod-e még.
Mindenesetre erre az lehet a megoldás, hogy ne hagyd hogy addig elélvezzen, mielőtt orgazmusod lenne. Ha ő már közel van, de te még nem, akkor egyszerűen hagyd abba az izgatását, és akkor dolgozzon egy kicsit csak ő. Aztán ha majd befejezted, akkor visszatérsz hozzá, hogy ő is befejezze. Az én párom sem szívesen folytatja, miután már elélvezett, az meg még nem sikerült, hogy egyszerre fejezzük be, szóval inkább úgy intézem, hogy én végezzek előbb, és aztán gyorsan befejezem neki is.
Ha meg ez nem megy, és semmit nem tesz azért, hogy te is élvezd, akkor egy önző disznó, inkább keress mást. Az meg hogy elfárad, nem kifogás, én is van hogy elfáradok, de attól még csinálom tovább, nem végzek félmunkát. Lehet kezet váltani, vagy épp módszert, elvégre ha elfáradt a keze, a nyelve még attól működik...
Sziasztok!
Megtaláltam véletlenül ezt a régi kérdésem. :D
Nem tudom olvassátok-e még, már én is másik fiókból írok (legalábbis azt hiszem), a vége szakítás lett. Nem bírtam tovább és ma már dühösen emlékezem vissza hogy ennyi ideig hagytam magam... A jelenlegi párom sokkal jobb. Nem olyan önző barom, mint az exem volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!