Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, bejön nektek ez a pasi? Járnátok egy hozzá hasonlóval?
Nekem sehogy nem kellene.
Sugárzik belőle az egoizmus, és nem köszi, sajtreszelőt meg találok a konyhában!
Őszintén? Járni biztosan nem járnék egy hasonlóval... Valószínűleg a fél élete egy konditeremben zajlik - mit tudhat még? Oké, talán sztereotípiára épül ez a válasz, de lényeg tényleg a nem.
Persze más kérdés, hogy az ember fantáziáját azért megmozgatja, és az valószínűleg hazudik aki azt mondja, hogy rögtön lerugdosná magáról! :)
De tekintve, hogy abszolút elégedett vagyok a párommal, és nem adnám fel semmiért, ez a gondolat legfeljebb egyetlen egy pillanatra villan be, mert tudom, hogy a párom is simán tudja amit ő tudhat, de olyan értékeket is képvisel, amit másban ilyen klassz kombinációban senkiben sem találtam meg!
nem járnék az biztos
megengedném h kinyaljon meg dugni de ennyi
amúgy jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!