Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüzek! Hogy képzelitek el az első alkalmat?
Figyelt kérdés
(kort és nemet is írjatok pls)2016. márc. 24. 02:37
11/21 anonim válasza:
Hat fontos hogy lany legyen es legyen testi es lelki vonzalom is 😋
17F
13/21 anonim válasza:
4# szerintem utána sem kéne vadulni... Kellene egy pár alkalom még és majd utána mehet a vadulas.
14/21 anonim válasza:
Nem szeretek tervezgetni. Ha máshogy sül el akkor csalódott lennék ezért nem állítok elvárásokat vagy ábrándokat
18 lány
15/21 anonim válasza:
A vadulást a 2-3. alkalomra értettem :)
17/21 anonim válasza:
Nem értem a férfiakat akik ide írnak, hogy írjunk...mégis miért? Az hogy valaki szűz nem azt jelenti automatikusan, hogy minél hamarabb el akarja veszíteni egy gyk-ről "ismert" csávóval...
18/21 anonim válasza:
17es ez igaz 😁 én 17 eves vagyok es szűz srac ramaszhattam volna mar lányra de nem ereztem semmit ezert nem tettem..
19/21 anonim válasza:
Ki tudja. Lehet hogy van aki egy ismeretlennel vesztene el aki bejon neki, de tole jo messze lakik, igy valoszinu hogy tobbe nem talalkoznank. Igy tul esik rajta es kotottseg sincs.
Meg mindig irjatok, ha akartok :-)
24F
20/21 anonim válasza:
Akkor lehet nem egy 24 eveset pasit akarnak hanem egy 17 eves cuki fiút aki bpi 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!