Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden fiú/férfi ilyen méretekkel akar rendelkezni? Ez az álom mindenkinek?
Figyelt kérdés
magasság : 190-195 cm
Pénisz : 19-20 cm
Vastagság : 5-5,5 cm
méreteid ?
2016. márc. 21. 23:19
1/19 anonim válasza:
nekem aztán nem :D 182 centi magas vagyok 15-16 cm és vastagság az kábé 4-5 cm lehet.
Szerintem ez tökéletes. A lánynak is könnyebb mint egy nagyobbal és könnyebb is kezelni. tény hogy egy nagyobb jobban be tud indítani, de az hogy beindul a csaj nem fogja eljuttatni a csúcsra.
2/19 anonim válasza:
Én sosem mértem férfiként a méretem és nem is érdekel. Jó az ahogy van... :D
4/19 anonim válasza:
191cm/17cm/5cm nekem ez pont jó. Nem hiszem, hogy ezeken a számokon sok múlna. Vannak ettől fontosabb dolgok is. 24/f
5/19 anonim válasza:
Én nem bánnám, ha nagyobb lenne. Legalább a vastagsága. A hossz az olyan 14-15 cm, de csak 3 cm vastag. :(
Ja... és sajnos alacsony vagyok, 170 cm.
6/19 anonim válasza:
191cm,17cm,4,5cm eddig jó volt.
7/19 anonim válasza:
198 magas, 15 hosszú, 4cm vastag ;) 32F írhattok hölgyek, csajok :)
8/19 anonim válasza:
Én ilyen lennék szívesen:
185cm
16cm
4-5cm
Ehelyett ez van :(
175cm
12cm
3cm
10/19 anonim válasza:
Bármelyiknek örülnék.
170/15/4cm
Csak, sok év után derült ki, hogy a feleségemnek is mindegyik kicsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!