Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kelemen Anna? Anno hirdette magát honlapokon. Szerintetek most is utol lehet érni valahol? Én kerestem sokfelé, de nem találom már. Ha módom lenne rá, eltöltenék vele egy éjszakát. Ötlet? :D
Figyelt kérdés
Anno hirdette magát honlapokon. Szerintetek most is utol lehet érni valahol? Én kerestem sokfelé, de nem találom már. Ha módom lenne rá, eltöltenék vele egy éjszakát. Ötlet? :D2016. márc. 21. 20:42
11/22 A kérdező kommentje:
De ez is mekkora szégyen rám nézve. :D Viccnek nevezem, de azért valahonnan ezt is tudom. Javíthatatlan vagyok.
2016. márc. 21. 20:57
13/22 A kérdező kommentje:
Ugyan a természetesség híve vagyok, de nála jót tett az átalakítás. Igaz már túlment egy határon.
2016. márc. 21. 21:00
14/22 anonim válasza:
:DDD
állítólag 1000 Euró a tarifája egy éjszakára
az elérhetőségét én sem tudom.
15/22 A kérdező kommentje:
Mi anno felhívtuk és 50 ezer volt egy óra, plusz 20 ezer az extrákért. Az nem vészes, ha mindenféleképpen van feles 70 ezred erre. bár a mai gazdasági helyzetben nem hinném, hogy ez jellemző. :D Azért, ha most is ennyi, én bevállalnám.
2016. márc. 21. 21:03
16/22 anonim válasza:
én mondjuk egy 10-est sem adnék érte :D
lehet hogy ez az 1000 Euró is 500 inkább, de valami kerek összegre emlékszem, meg ez az egész éjszakát takarja
17/22 A kérdező kommentje:
De ez egyébként olyan, mint Lisa Ann. Na hát azért ő sem piskóta.
2016. márc. 21. 21:07
18/22 anonim válasza:
Ki az a Pintér Natália? A csöcsei közé csapdosnám.
19/22 A kérdező kommentje:
Ő egy ilyen tinir***nc. Áldott tevékensyége nyomon követhető facebookon, meg igazából mindenhol.
2016. márc. 21. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!