Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem izgat a következő dolog?
Figyelt kérdés
Hogy valakivel szexuális tartalmú feladatokat adjunk egymásnak tabuk nélkül?
22F
2016. márc. 21. 15:45
1/11 anonim válasza:
Nem csak téged. Nekem volt egy-két ilyen lányismerősöm, aki szerette, ha "különleges" feladatokat kellett elvégeznie. Főleg olyanokat izgatott, akiknek tetszik az alárendelt szerep. Ilyen körökben keresgélj!
2/11 anonim válasza:
Például?
Amugy szerintem ez feladat típus függő, de szerintem (engem kivéve) sok embert izgathat
3/11 anonim válasza:
Milyen szuális tartalmú feladat?
4/11 anonim válasza:
Ha olyan kedvemben vagyok,adhat feladatot a pasi/adhatok :)
6/11 anonim válasza:
Nem lehet rossz, én is kipróbálnám, de milyen feladatra gondolsz? Hogyan gondoltad kivitelezni és ellenőrizni, hogy megcsinálta-e az illető?
8/11 anonim válasza:
Rendben. De vigyázzatok, mert a szado-mazo a kedvencem.
9/11 anonim válasza:
Feladat függ a bevállalósságodtól, nemedtől, tapasztalatodtól.
10/11 anonim válasza:
engem is izgat, sőt, már ki is dolgoztam néhány ilyet páromnak, mert el fogok utazni 2 hétre és neki még kicsit tabu a maszturbálás, de remélem hogy ha különleges feladatokat adok hozzá akkor nyitottabban áll majd hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!