Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan mongyam el a baratomnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mongyam el a baratomnak ha szeretem mikor kinoznak meg kikotnek sz. X kozben?

Figyelt kérdés

2016. márc. 20. 20:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
hogy kell elképzelni ezt a kikötözést:
2016. márc. 20. 22:55
 12/18 anonim ***** válasza:
Hogyan akarod, hogy kinozzon?
2016. márc. 20. 23:02
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Megértelek hogy tartasz tőle,én a férjemnek nem mertem elmondani 4 éven át.Aztán összeszedtem magam,leültünk és elmondtam neki mit is szeretnék.Eleinte félt csinálni mert hogy biztos fáj,meg nem akart nagyon bántani,de mostanra belejött,meg szerintem utána is nézett jópár dolognak,mert vannak új technikái.Mivel látja,hogy élvezem,és nem érdekel ha fáj,mert ezt szeretem bátrabb lett,megszokta a helyzetet.Mondjuk iszonyat mákom van vele,mert nagyon nyitott az új dolgokra.Ő az a fajta aki menszeszkor is kinyal ha arról van szó.(sose kértem,magától kezdte) Nincsennek tabuk,ugyanez igaz rám is,mivel ha megkapom amit akarok,bármit meg teszek én is neki.Számomra is az a fontos hogy a másik fél élvezze.27N
2016. márc. 20. 23:06
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
felvezeted, hogy érdekel a bdsm téma, ő meg rá fog kérdezni, hogy konkrétan mi, aztán megbeszélitek, hogy kipróbáljátok-e vagy ne
2016. márc. 20. 23:10
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Nézz vele olyan filmeket, ahol szívesen lennél a lány helyében és vezesd ré, hogy szívesen kipróbálnád. Vagy mutass neki ilyen újságokat.
2016. márc. 21. 05:10
 16/18 anonim ***** válasza:
Nézzétek meg együtt a Szürke 50 árnyalata -c. filmet és közben nézd a reakcióját, ha pozitív, akkor erősíts rá, ha direktben nem mered mondani.
2016. márc. 21. 21:01
 17/18 anonim ***** válasza:

Mongyam: Magyarul úgy írjuk helyesen, hogy "mondjam"

sz.X: Hány éves vagy? Miért nem írod normálisan le, hogy "szex"

2016. ápr. 15. 18:39
 18/18 A kérdező kommentje:
tudod,nem azert tettem fel a kerdest hogy te most okoskodj hanem segitsegert...na de mind1 es bocsanat hogy nem jol irtam le azt az egy szot mivel nem is magyaroszagon lakom es nem is magyarul tanulok mar par eve ugyhogy ertheto hogy nem irok mindent helyesen.
2016. ápr. 15. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!