Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normalis az, ha a paromm nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normalis az, ha a paromm nem kivanom?

Figyelt kérdés

3,5 eve vagyunk egyutt a pasimmal, NULLA bizalom, hala neki. ( Tobbszor hazudott csajozassal kapcsolatban, de nem csalt meg. ) Love van.

Deee! Abszolut NEM kivanom a szexet mar 2 eve, nem vagyom az egyuttletre! Ha jonne Brad Pitt elzavarnam! NINCS vagy mas ferfi ( se nöö! ) irant sem! Ha van is "kedvem", az nagyon hamar elillan. Abszolut nem nedvesedek.

Szerintetek mit tegyek??? Doki? Mien doki?!

2016. márc. 20. 16:58
 1/7 anonim ***** válasza:

Talán ez a pasi mégse az akivel le kellene élned az életed. Nem mozgat meg benned semmit, cserébe hűséges vagy megszokásból.

Neked hány életed van, hogy olyannal élj akivel nem 100% minden?

2016. márc. 20. 17:07
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen, talan igazad van. De nagyon szeretem. Konkretan nem tudom, meg sose tudtam lebuktatni, hogy nozott e mogottem. Az is igaz, hogy en mindig csalodtam a fiukban, es ezert nyomozok allandoan. :( De ezza szex dolog NEM megy. Es mar nem avgyok 20 eves.
2016. márc. 20. 17:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem szedsz valami gyógyszert? Akár fogamzásgátló, vagy BÁRMI MÁS, amit rendszeresen kell szedni?
2016. márc. 20. 17:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy sokat melózol és kevés időd van fantáziálni. Vagy sokat stresszelsz.
2016. márc. 20. 18:49
 5/7 anonim ***** válasza:

mindenképpen ott kéne hagyni a pasidat, mert a rossz kapcsolat miatt lettél frigid! igen, frigid vagy, a pasid miatt!

ha elhagynád, egy kis ideig továbbra sem akarod majd, de lesz olyan pasi, akivel bizalmas kapcsolatod lesz és ő újra visszavezet a gyönyörbe

2016. márc. 20. 19:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Próbáljatok ki valami újat az ágyba, dobjátok fel valamivel a szexuális életeteket (egy új szexi fehérnemű, egy új játékszer, erotikus masszázs, esetleg egy harmadik fél)
2016. márc. 20. 20:06
 7/7 anonim ***** válasza:

Kérdező: hány éves vagy, ha már ezt így kihangsúlyoztad?

A másik: ha te nem kívánod a szexet se vele, se mással, de esetleg, talán ő félredug, de szeret veled élni. Akkor ez téged miért zavarna??

2016. márc. 20. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!