Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szexelhetnék cigány csajjal? (NEM fizetőssel) Máshogy kell kezdeményezni és viselkedni, mint egy magyar lánynál? Cigány lánynak egyáltalán bejön fehér férfi?
Dolgosabbik fajta, tanuló vagy munkába járó lányra gondolok, aki nem a soron él.
Néha úgy érzem megnéz magának egy-egy, akit én is elkapnék szívesen.
a cigány lányok értékelik azt, amiről a magyar nőknek halovány fogalmuk sincs
egy cigány lány észrevesz egy férfias férfit, és mivel ők nem játszmáznak, ezért egyértelműen kaphatsz tőlük jeleket, ha tetszel nekik
az viszont megint egy másik dolog, hogy nem fognak összefeküdni mindenféle jött-menttel, mint a magyar nők
A normális cigány lányokkal mehezebb összejönni de ha szeretnéd próbáld meg .
8. te meg túl sok Bruce Lee-s filmeket néztél meg hogy egy magad egy tömeget meg tudsz verni ...
Az exem félig/negyed részben szerintem cigány volt. Az apjáról láttam képet, na ő echte vonós volt.
Hogy szexelhetnél vele? Nos, mivel akkora ordas nagy ribi volt, szerintem úgy, hogy odamész hozzá egy buliban. Elvileg van barátja, de ez soha nem tartotta vissza; eddig két embert is megcsalt, én voltam az egyik. Mindezt 18 évesen!
már megint ez a cigánykérdés...
ha a magyaroknak fogalmuk lenne hogy 3 fajta cigány van akkor nem lenne ez a helyzet ami van.
Olyan cigányok akik rendesek, dolgoznak, nem lopnak...
nah azok szívják meg rendesen a többi cigány miatt...
kérdésre a válasz :
Ismerek több cigány lányt ( persze csak az elitből ) akiknek magyar barátjuk van. Semmi baj nincs velük.
de mondom ez bonyolult ügy, nem is hiszem hogy ez a magyar-cigány viszony jobbra fordul az említett 1-2 fajta cigányság miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!