Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz lányok! Milyen gyakran maszturbáltok?
Figyelt kérdés
Ujjazni is szoktátok magatokat vagy csak a csiklótokat izgatjátok?
Kort is írjatok!
2016. márc. 19. 19:05
11/22 anonim válasza:
Jaj, a 8as válaszomhoz el felejtettem irni hogy 18l
:D
12/22 anonim válasza:
Mindennap, csak csikló ujjazás nem megy és párnán én is szoktam lovagolni:D
14/l
13/22 anonim válasza:
Örülök h mások is lovagolnak párnán azt hittem csak én vagyok ennyire perverz:)
Egyébként minden nap, csikló és párna lovaglás:)
14/L
15/22 anonim válasza:
Hétközben nincs időm rá, de hétvégén nonstop a puncimat tapogatom. Ujjazni is szoktam de jobban szeretem csak izgatni a csiklóm. 14/l
16/22 anonim válasza:
Mindkettő 18L
Egyébként néha hónapokig nem, de most nagggyon rám tört.
17/22 anonim válasza:
Tavasz van, ilyenkor mindenki jobban beindul.
19/22 anonim válasza:
Mikor meg az voltam het 3-6 alkalommal csináltam. Ujjaztam is megy csikló izgatás is volt. Meg a popsimat is kényeztettem.
20/22 anonim válasza:
Általában minden nap. A csiklómat szoktam kényeztetni. Az sokkal jobban esik mintha a hüvelyemet kényeztetném
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!