Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik használnak tisztasági betétet, ti kiszeditek, hogy a barátotok ne lássa?
Lehet hülye kérdés, de ha mondjuk elkap a hév és nem jut eszedbe, ez mennyire kellemetlen dolog? Mennyire kell ezt a fajta dolgot rejtegetni? Undorító?
A mindennapos használatra való (nem szárnyasra) gondolok. A kategóriát nem igazán tudta eldönteni úgyhogy bocsi :D
volt, hogy használtam, most terhesen is előbb-utóbb újra használnom kell majd. de én mindig próbáltam fehér/világos bugyit felvenni, mert abban pl nem is látszik. de amúgy meg még ha látszik is, semmi baj nincs vele. nem gáz, nem undi, ez csak egy ilyen tisztasági dolog. legalább adsz magadra :)
20N
Menstruáció előtti napokon és a menzesz utáni napokon használom.
Ha elkap a hév általában kiszaladok a mosdóba és kiveszem, de volt már hogy bent maradt. Párom nem tette szóvá, engem viszont zavart, hogy eleinte rám ragadt a lenti nyúlkálás miatt elcsúszott betét.
Nem rejtegetem, kényelmi oka van, hogy kiszedem. Menstruáció idején is szoktunk együtt lenni, ez messze nem olyan "undorító".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!