Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt hívják féltékenységi problémának? 22/F
A barátnőm barátnője telebeszelte barátnőm fejét ilyenekkel, hogy én biztos több lánnyal is találkoztatok, meg hazudgalok. De minden ok nélkül. Raadasul barátnőm barátnőjével sose talalkoztam még, nem is ismerjük egymást.
Barátnőm meg elhitte ezeket, es majdnem szakítottunk, nem mondta meg min durcázik.
Ezt hívják klasszikusan feltekenysegnek? Vagy mi ez? Miert tudták a fejét telemagyarazni? Miert hiszi el ezeket egy olyantol, aki ne is ismer?
Nem!Ezt hívják szr kavarásnak! A barátnőd barátnője. Irigy arra hogy ti boldogok vagytok.
Magyarán.Éket akar közétek verni.
1"-vagyok.
Egy logikus kérdést tegyél fel a barátnődnek,illetve kettőt,ha eljut odáig a dolog.
Szerinte,hitelt érdemlő e annak a személynek a szava.Aki ismeretlenül és bizonyíték nélkül vádaskodik.
Erre egy rövid,igennel vagy nemmel lehet csak válaszolni.Ha ezt túl bonyolítja,már mint a válaszadást.Akkor félő,hogy a befolyásolhatósága miatt, bármit mondasz majd neki.Úgy se fog hinni neked.
1"
Ezek szerint.A barátnő van nyerő pozícióban.:(
Akkor nincs más,mint egy szembesítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!