Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell magam megujjazni?
Figyelt kérdés
Nem vagyok szűz, a pasim is szokott engem ujjazni, neki teljesen fel megy, de én nem tudom magamnak. Nem megy fel az ujjam, vagy ha fel is megy akkor csak 2 cm-ig és tovább nem. Mit rontok el? Lassan próbálom, hogy ne fájjon. Az a baj? Mert úgy nem sikerül.2016. márc. 17. 20:19
1/5 anonim válasza:
ha rövid a karod, told meg egy ...
2/5 A kérdező kommentje:
Nem rövid a karom, szerintem csak béna vagyok vagy nem tudom! :D
2016. márc. 17. 20:24
3/5 anonim válasza:
Először lazulj el, mert nem 2 cm-re kell bemennie. Utána pedig csinálj "hívogató" mozdulatokat, tehát az ujjad picit hajlítsd be és úgy mozgasd ki-be.
4/5 anonim válasza:
Probalj kulonbozo pozokba lenni..
Bizonyos pozban meg szukebb a "bejarat".. A pasik ezt nem erzekelik, vagy ha igen ok maskepp csinaljak eleve mint mi.
5/5 anonim válasza:
ahová egy farok bemegy oda egy ujj is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!