Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izgatnak a vadabb dolgok a szex területén. Nagyon esélytelen így a párkeresés?
Néha fantáziálok olyanokról, hogy kikötözném a nőt, és a szemét letakarva játszanék vele: hol kényeztetném, simogatnám, hol pedig finoman megpaskolnám.
Az ellenkezője is nagyon beindít gondolatban, amikor én lennék kikötözve, és a nő játssza velem ugyanezt.
Persze a szex is meglenne a végén, meg minden, de nagyon izgatónak gondolok egy ilyen felállást az ágyban.
Meg sajnos eléggé vonzónak találom a női lábakat. Szeretném együttlét alatt puszilgatni a nő lábait.
Tudom, hogy ha egy pasi csak kimondja azt a szót, hogy szex, akkor már a nők perverz bunkónak tartják (legalábbis ez a tapasztalatom).
Szerintetek van esélyem így ismerkedni? Mármint félek, hogy ha később kiderülnek zeke a vágyaim, szerintem tuti otthagyna bármilyen nő... :(
27/F
Izgatóak is ezek a dolgok ez fix. Mondjuk én jobban szeretek az alárendelt szerepbe lenni mint a domináéban. Mondjuk szerintem egyszer kipróbálnám, de a dominancia nem éppen az én világom
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!