Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 év feletti férfiak, nektek mennyi volt a leghosszabb idő, amit elélvezés (szex vagy maszturbálás nélkül) kibírtatok? 20 L
Figyelt kérdés
20 éves lányként érdekelne, hogy 20 év feletti férfi mennyi ideig(nap) bírja ki elélvezés nélkül. A sperma mindenféle izgató hatástól függetlenül meddig nem folyik ki a péniszből? Csak is 20 év feletti férfiak írjanak!2016. márc. 16. 21:44
12/18 anonim válasza:
10-15 nap maszturbalas nelkul a max. utana beleorulnek ha nem csinalnam...
szex nelkul lassan 5 eve birom. (tudom nem ez a kerdes)
24/f
13/18 anonim válasza:
2-3 naponta jól esik, de amúgy 7-8 napig kibírom a markom nélkül.
Legtöbb idő 17 nap volt kb, igaz akkor felkelni nem tudtam egyedül.
15/18 anonim válasza:
3 nap után nem bírtam,pedig kórházban voltam. 48 F
16/18 anonim válasza:
Én kb 3-4 hétig bírtam ... //NEMEGYSZER//
Persze szexeltem 1-2 naponta ,qwáztam is ,
pláza cirmosokat is hordtam haza pár naponta ..
de nem engedtem el magam !
Vagy 10 éve volt .
A mostani partnerem szinte megköveteli minden aktus után / közben h durranjak el ...
A péniszből nem folyik csak úgy ki :)
Max álmában elsül mint a kisfiúk ;)
17/18 A kérdező kommentje:
Ha egy férfi több hétig vagy hónapig nem ejakulál és nincs magömlése, akkor ott komoly potenciális vagy szervi vagy lelki problémák állhatnak a háttérben, tudniillik az egészséges férfi heréjében a sperma az elélvezés pillanatától rögtön újra termelődik, mivel ez a leggyorsabban osztód sejt a szervezetben, így hamar a külvilágba ürül a péniszen keresztül, még akkor is ha nem éri irritáció, pl. magömlés vagy spontán elélvezés formájában, mert a herében lévő sperma nagyobb mennyiségben nem tud tárolódni, így egy bizonyos időn belül kilövel. Egy egészséges férfi pár nap után már igényli az elélvezést, ha viszont hónapokig nem élvez el és nem is igényli az elélvezést, komoly potenciális, szervi vagy lelki eredetű lehet a probléma, amit érdemes szakembernek kezelni.
2016. márc. 27. 13:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!