Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kíváncsi lennék, lányok milyen hosszúságút engednétek magatokba maximum?
Figyelt kérdés
pénisz hossz2016. márc. 16. 10:45
2/7 anonim válasza:
Nem szoktam colstokkal randira menni, ezért pontos méretet nem tudok neked mondani, de kábé akkorát engednék magamba, ami még kellemes nekem, és nem okoz fájdalmat.
3/7 anonim válasza:
Az enyém 22 centi és még nem volt rá panasz,hogy fájna.
Minden csak technika kérdése. Ha olyannal vagy aki tudja használni nem kell aggódni a méret miatt.
22/F
4/7 anonim válasza:
Hát, nekem a 20+ már sok, de persze ez is változó. Nem mérném le vonalzóval... De ha alapból megrémít a méret, vagy ha kipróbáljuk és fáj, akkor hanyagolnám a dolgot...
5/7 anonim válasza:
Haver 30 valahány éves volt és mellé SZŰZ !
Befűztük és lefizettük az egyik könnyűvérü "Ordas qwa LIBÁT"
H tegye magáévá elöttünk az átjáróban ..//Sorpanel,tetőtéri összekötő// zárható..
Mikor haver elővette a 30+-os brét :D a csaj nyelt egyet ..
S azt mondta : Csak szopok :)
38 évesen vesztette el ..a haverok közreműködésével ...
S azóta is csak az a csaj "ápolgatja" rendszeresen ..
Jópénzért..de ez már az Ő sara :)
Tehát embere válogatja h ki mit és mennyit enged "be" magának !!
6/7 anonim válasza:
engem dobott már csaj igaz nem a farokméretem miatt hanem mert a zacsim lelóg a farkam végéig 20f
7/7 anonim válasza:
Én már utasítottam vissza srácot azzal a szöveggel, hogy "ezt te belém nem rakod!"... Sértődés nem lett, de egy laza petting igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!