Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neked mi lehetett volna a legjobb/legbrutálabb szexuális kalandot, ha nem szalasztottad volna el a lehetőséget?
Nem biztos, hogy a legjobb/legbrutálabb lett volna, mindenesetre a barátommal egy fürdőben eléggé össze voltunk tapadva és így volt vele egy másik pár is. Én a lánnyal néha összenéztem és összenevettem, mert vicces volt a helyzet, hogy ott kell tartóztatni magunkat, mikor mennyivel jobb lenne, ha szabadon mindenki szexelhetne egy jót a párjával, aztán másokkal is (nekem legalább is ez járt az eszemben). Később én háttal voltam, mikor odajött hozzánk valaki, és kérdezte, hogy mennyi az idő. Én így félválról odamondtam, nem igazán az idővel voltam elfoglalva, nagyon kívántam a barátomat. Aztán észreveszem, hogy még mindig ott ácsorog mögöttünk az a valaki én pedig tüntetően nem néztem oda, hogy vegye észre, hogy nagyon nem tudjuk pontosan mennyi az idő és mással vagyunk elfoglalva. A barátom is furcsán nézett rám, én meg nem értettem mi is történik most itt..:D Végül mikor már eljöttünk onnan mesélte el a barátom, hogy az a lány jött oda hozzánk, akivel szemezgettem két egymásbagabalyodás közben, aztán kénytelen-kelletlen visszament a barátjához, és elvileg nevetgélve figyeltek minket továbbra is. És a barátom azt hitte én tudom ki az, és direkt nem akarok semmit azért nem fűzte tovább a témát az órakérdés után, a lány meg biztosan elveszítette a lendületét látva az én hidegségemet. Közben ha tudom, akkor már lehet megéltem volna életem első duplapáros alkalmát. Olyan aranyosak voltak, bár nekem pont az a lány tetszett nagyon, szívesen kinyaltam volna. Úgy szeretnék egyszer puncit nyalni.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!