Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kicsi a pénisze, mit tegyek?
Figyelt kérdés
A barátommal 2x feküdtünk le eddig, de nagyon pici a farka. 10 centit alig éri el, mert merevedési gondjai vannak. Nekem már az egésztől rohadtul kezd elmenni a kedvem, frusztrált is vagyok, de szeretem őt, aktus közben olyan, mintha csak gyömöszölgetne, orgazmusom még nem volt. Pedig nekem fontos a szex, segédeszközzel meg nem olyan.
Figyeld nekem 17 centi szerintem ez teljesen normális méret ,de nekem is voltak merevedési problémáim az egyik barátnőmmel ,és 1 hónap kellett mire annyira megszoktuk egymást még így látvány szintjén is hogy valamit tudjak vele csinálni. Egész egyszerűen szokatlan volt az a csaj a másik után, és nem ment ezt neki is megmondtam és megértette. Igazából ez az egész dolog nem úgy működik ám ,hogy csak várom a csodát hogy szerencsétlennek felálljon abban te is komoly része vagy hogy történjen valami. De ha megpróbáltál már mindent , és akkor is megvan ez a probléma akkor ne fojtassátok szerintem , mert ez neki is szar meg neked is.
2016. márc. 15. 13:54
12/20 anonim válasza:
egyrészt, a barátod menjen el orvoshoz
másrészt két együttléttől még ne várj csodát, nem lesztek egyből lepedő akrobaták, idő kell, míg két pár teljesen összecsiszolódik és valóban eget rengető együttléteik lesznek
2016. márc. 15. 14:00
13/20 anonim válasza:
Hát az ilyenben legjobb orvos a barátnő. Jól nézel ki amúgy? :D
2016. márc. 15. 14:02
14/20 VirágésBence válasza:
Ha egyébként sem áll neki fel semmilyen körülmények között, akkor nem hiszem, hogy idővel javulna a helyzet, mivel egyfajta betegségről van szó, de azért próbálkozzatok hátha valamitől sikerül, esetleg egy potencianövelő segíthet.
2016. márc. 15. 14:13
15/20 anonim válasza:
Szerintem hagyd ott!
2016. márc. 15. 14:26
16/20 anonim válasza:
Vérnyomása rendben van? Keringéssel nincs valami gond?
2016. márc. 15. 14:34
17/20 anonim válasza:
Ha szeretnéd a párod igazán, akkor nem mondanál rá ilyet. Nme lennél ennyire roh@dtúl önző. Ha tényleg szeretnéd, akkor neked az is elég lenne, hogy ő élvezi. ÉRTED????
2016. márc. 15. 15:19
18/20 anonim válasza:
"Nekem már az egésztől rohadtul kezd elmenni a kedvem"
Jajj, szegény 18 éves kislány nagy elvárásokkal :( Neki elege van :(
Légy már türelmes! Ha tényleg szeretnéd a barátodat, akkor eszedbe sem jutna, hogy neked rohadtul eleged van.
2016. márc. 15. 15:32
19/20 anonim válasza:
Szivad erösebben a vákum csodákra képes ;)
2016. márc. 15. 18:24
20/20 anonim válasza:
Nem hasznal veletlenul szteroidokat testépités szempontjabol vagy valami mas sport miatt?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!