Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan pasi/ismertek olyat, aki visszadobott/dobna egy lányt, mert szűz 18 évesen? Vagy kortol fuggetlenul?
Figyelt kérdés
2016. márc. 15. 11:24
11/16 anonim válasza:
Aki emiatt dob el magától valakit. Az nem intelligens. Attól, hogy valaki magas iskolai végzettsége meg egy jó fizető munkája van az még nem egyenlő azzal, hogy intelligens lenne. Az ilyen nem érdemel meg téged. Az előttem lévő jól mondja.
12/16 anonim válasza:
A csajok se szívesen kezdenek szűz srácokkal. Akkor meg mi a probléma?
13/16 anonim válasza:
Én szeretem a szűz lányokat! Írhattok.
15/16 anonim válasza:
Pont nemrég beszéltünk erről az egyik barátommal. Neki volt ilyen (kortól független)és ezért nem kell elítélni, sőt.... ő tudta, hogy nem szeretne komoly kapcsolatot és amikor a lány elmondta, hogy szűz, ő pusztán nem akarta megbántani azzal, hogy ő csak időnként összejárna vele szexelni. Szerintem ez rendes, normális hozzáállás. Persze sokan vannak akik a szüzesség elvesztését nem tartják nagy dolognak, de mégiscsak szerencse, hogy vannak olyanok, akik igen, és sokan nem akarják ezt a felelősséget vállalni, főleg ha előre tudják, hogy gyorsan meg fognak bántani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!