Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma úgy masztiztam, hogy néztem magam közben a tükörben. Ez nagyon beteges?
Figyelt kérdés
Teljesen felizgatott hogy közben látom a puncim és a melleim. Most viszont nagyon szégyellem magam miatta.
Mennyire számít ez betegesnek??
19L
(Priviket légyszi ne!!Nem azért írtam ki a kérdést!)
2016. márc. 11. 23:19
1/26 anonim válasza:
Nem beteges. Gondolom régóta nem segített rajtad senki és valami újdonságra vágytál.
2/26 anonim válasza:
Nagyon beteg. Szégyeld magad! Szégyeld! Szégyeld!
3/26 October15 válasza:
Öt miatyánk és 3 perc videó. Dicsértessék. :D
Am miért lenne beteg? Már ha nem úgy nézel ki mint Medusa mert akkor szpacs.. :D
4/26 anonim válasza:
Gyönyörü látványban lehetett részed! Légy büszke rá! Irigyellek a látvány miatt.
5/26 RRR válasza:
dehogy
ne szégyelld magad
masztizz ahogy és amennyit akarsz
6/26 anonim válasza:
Végre rájöttél! 19 évesen szerintem elég késön. Én már 6 évesen is gyakran igy tettem. Szép voltál??? Gyönyörü? Szeretted volna csokolni a saját testedet? (Kár, hogy nem láttam:-))
7/26 anonim válasza:
Kíváncsi lennék, hogy ha srác írta volna ki ezt a kérdést, mennyi oltást kapott volna :)
8/26 A kérdező kommentje:
Igen tetszett a látvány, főleg mikor elélveztem és azt látni úgy szemből... Lehet butaság de tényleg rosszul éreztem magam emiatt utána. Nagyon aranyosak vagytok! Felpontozok mindenkit! Köszönöm szépen a válaszokat!!
2016. márc. 11. 23:37
10/26 anonim válasza:
Jaj, dehogy beteges, még véletlenül se gondolj ilyet, vagy ne érezd magad rosszul emiatt! :)
Szerintem teljesen természetes, hogy felizgatott a látvány.
Ha ez megnyugtat valamennyire, engem is nagyon fel szokott izgatni, amikor a tükör előtt játszadozom magammal. ;)
(És én sem kérek privit fiúktól, köszi.)
21/B/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!