Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek miért vonzanak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért vonzanak csak a sportos stílusú nők?

Figyelt kérdés

Észrevettem, hogy akiket kinézek/megnézek magamnak mind ilyen sportos öltözetben érzik jól magukat típusú nők.

Pl. ha valaki a metróra felszáll harisnyában, vagy szoknyában az úgy már teljesen mindegy hogy néz ki, engem hidegen hagy. A kimondottan észrevehető smink és a magassarkú cipő is.

Valamiért az olyan nők vonzanak, akikben nincs meg ez az öltözködési kényszer, felvesznek egy egyszerű pólót (mondjuk nyáron), meg hozzá egy tréningnadrágot, vagy leggingst, vagy farmert, aztán annyi, meg ehhez valami cipőt, ami esetleg egy futócipő, sportcipő, tornacipőszerűség és ennyi.

Viszont azt is észrevettem már, hogy ha egy nő eleinte sportosan öltözködik aztán valamiért elegánsan, akkor hiába fogott meg elsőnek utána már nem úgy nézek rá. Persze itt most ismeretlen emberről beszélünk, mert ha úgymond a "barátnőm" lenne, és el kellene mennünk egy temetésre, vagy ünnepségre, megérteném hogy miért öltözködik úgy ahogy, hiszen nem egy kapcsolaton vagyok már túl.

Viszont ha egy ismeretlen többször öltözködik máshogy, úgy hogy nem tudom az okát, akkor valamiért azt hiszem, hogy össze-vissza öltözködik, vagy talán nem is az a sportos stílus az ami úgy jellemzi őt, így hidegen hagy az ami előtte úgy vonzott benne.

Másnak is számít ennyire az öltözködés? Amit úgy kifejezetten észrevettem, hogy az alkat az ugye valamilyen szinten mindenkinek az első szempont mikor párt keres, de valahogy én ezt az öltözködést/stílust előbbre sorolom ennél.

2016. márc. 11. 20:03
 1/2 anonim ***** válasza:

Az ember mindig olyan ideált részesít előnyben amelyik addigi élete legnagyobb részében is mintának számított. Ha valaki úgy szocializálódott, hogy sok "mű" ember vette körül, és nekik kellett megfeleljen, ha nem akart kirekesztődni, akkor a mű dolgok fogják vonzani. Ha viszont valaki olyan közegben élt, ahol a természetesség nem volt egyenlő a közönségességgel, és és megtanulta elfogadni az embereket olyannak amilyenek a maguk természetességében, akkor jó eséllyel a természetes viselkedésű és kinézetű embertársai fogják vonzani. A sportos embereknél általában nem dominál a külső, hiszen többnyire nem arra figyelnek hogy csillogó, drága ruhákban járjanak és csillogás vegye őket körül, meg mindenki őket bámulja, hanem szeretnem beleolvadni a környezetükbe, praktikusan öltözködni ami kényelmes, de és nem jelent akadályt abban, hogy saját maguk legyenek.

Viszont attól hogy valaki sportöltözéket visel még nem lesz sportos, tehát ezt azért külön kellene választani, hogy az sportos megjelenés, vagy a sportos viselkedés és életmód az ami vonz. mert a kettő nem ugyan az.

2016. márc. 11. 20:18
 2/2 A kérdező kommentje:

sportos, egyszerű öltözködés.

De a sportos élet még ezen felül is egy nagy plussz, de nem feltétel, mint az öltözködés.

2016. márc. 11. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!