Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a véleményetek nemtől...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek nemtől függetlenül arról, ha a másik fél részletekbe menően kibeszéli a partnerét az együttlét után?

Figyelt kérdés
Mindent beleértve, hogy mit és hogyan csináltak és még azt is, hogyan volt leborotválva. Méretei, szó szerint minden. Mit szólnál hozzá, ha te járnál így?

2016. márc. 11. 18:47
 1/5 anonim ***** válasza:
igazan nem nagyon lennek sem boldog sem buszke ra > ez nagyon magany ugy > nem lehet tema szerintem
2016. márc. 11. 18:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Az ilyen egy segg-fej nemtől függetlenül.
2016. márc. 11. 20:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Elvben mindig azt hangoztatják hogy a nők ezt valahogy jobban megosztják barátnőik között mint mi. Én részletesen ki se beszélem az aktuális barátnőmet, max annyit említek meg a haveroknak hogy milyen sűrűn szexelünk, milyen az ágyban. De ennyi. Igazából ez innen tovább már úgymond "privát szféra".

Amikor egy nő kibeszél a barátnőinek, hogy "elég nagy van neki, és persze borotválja, na meg a makkja is elég hosszúkás" - mitn ahogy tették, és ez a fülembe jut, akkor úgy jár a csajszi mint ahogy járt is, szingli lesz.

Velem ezt egyszer játszották el, és mikor megtudtam hogy ilyeneket beszél a barátnőinek azon gondolkoztam hogy mennyivel lenne másabb az, ha az egész videóra kerülne és mások nézegetnék a mi magán szféránkat... nem nagyon láttam különbséget a "szavakban elmondom" vagy "megmutatom" között... talán a meztelen képeimet is mutogathatta a barátnőinek, mert voltak ilyenek is.

Gyakorlatilag annyira nyomot hagyott bennem ez, meg hogy mindenhol ezt támasztják alá, hogy nem si akarok kapcsolatot. Ezért preferálom már az egyéjszakásokat, mert ott legalább nem zavar ha továbbadják a tapasztalatokat, hiszen alapvetően nem vagyok ilyen "szégyenlős" de amikor a saját barátnőd megoszt téged a nagyközönséggel, az kicsit megalázó. Pont hogy a nőknek kellene szerintem elsősorban takargatniuk a saját privát szférájukat, hiszen a nők azok akik inkább így a megcsalásról problémáznak.

Viszont nem igazán értem hogyha szavakkal elmesél a barátnőjének vagy én mutogatom magam más nőnek miben különbözik ez a kettő.

2016. márc. 11. 20:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Volt hogy egy baratomat beszelt ki a baratnoje es amikor meghallottam brutalisan kiosztottam es elmondtam a baratomnak mivel joga van tudni a baratom meg korbe mutogatta a lanyrol az osszes mesztelen kepeit hogy erezze milyen :) igen gyerekes volt a reszerol de a kibeszeles is ugyan olyan gyerekes dolog ;)
2016. márc. 11. 20:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom, lehet, kicsit beteges, de valahol jól esne. Főleg mivel tudom, hogy rosszat nem mondanának rólam ilyen téren. ;) Meg azért ne fűnek-fának mondja el, de ha ilyen legjobb barát kategória, az beleférne.
2016. márc. 11. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!