Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagyok az elvárásaim vagy ez egyfajta fétis?
Figyelt kérdés
Azt szeretném mindig az aktuális barátnőmtől, ha szex közben többször is leszopna, nem csak a szex elején. Tehát amikor pl. pozíciót váltunk. Én nagyon szívesen kinyalom szex közben, de ezt valahogy visszafelé sosem kapom meg. Ez fétis vagy sem? Van ennek valami neve?
24/F
2016. márc. 9. 18:34
11/19 anonim válasza:
Azért ez nem szokott akkor probléma lenni tapasztalataim szerint.
12/19 anonim válasza:
Ha a barátom erre kèrne, èn megtennèm, ha ő is foglalkozik közben velem. Ami kicsit zavaró lenne, az maga a gumi szaga, íze szerintem nem olyan kívánatos.
13/19 eperke2 válasza:
7-nek Van igaza....
Én is szeretem....😍
36/N
14/19 anonim válasza:
Ha mi nagy hancúrt csinálunk, több menettel, mindenféle pózzal akkor a párom csinálja nekem, főleg ha megkérem rá. Amúgy nekem az a módszer vállt be a legjobban, megkérem őt.
15/19 anonim válasza:
Bizony fetisshh. Cum fetisshh.
16/19 anonim válasza:
Szerintem engem nem zavarna ez ha én is megkapnám a figyelmet közben.
17/19 anonim válasza:
Ahány ház annyi szopás! De ettől még valószínűleg egy önző dög vagy! :)
Próbáld meg megkérni hogy csókoljon meg a friss adaggal a szájában. Ha élvezni fogod, akár jogos is lehetne a vágyad!
De a szexben nem kötelező semmi. Nem ráerőltetni kell, ha nem türelemmel elérni hogy önként csinálja. Mint orbán a népet!
18/19 anonim válasza:
Nálam nem probléma. Szex közben többször is szoktam szopni a pasimat. Úgy indulok be igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!