Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, összejönnétek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, összejönnétek egy olyan férfival aki 24 éves de már lefeküdt 10-11 lánnyal?

Figyelt kérdés
Nem k*rvázik, némelyikkel együtt volt némelyikkel meg csak alkalmilag összejártak. Jól néz ki nagyon, tehát (sajnos) hihető a dolog. De engem kicsit aggaszt, megfelelési kényszerem lenne hogy túlteljesítsem az előzőket.
2016. márc. 8. 21:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Lehet van ilyen, de messze nem ilyen minden jobb nő, hogy gangbangba megkúrják. Ne általánosíts már ennyire.
2016. márc. 8. 21:30
 12/20 Kopf1992 válasza:
Sziasztok! Én is 24 vagyok ;) Valaki egy randit, egy kedves, jóképű sikeres sráccal? :)
2016. márc. 8. 21:35
 13/20 anonim ***** válasza:

Bántás nélkül mondom, hogy szerintem a 24 évesen 10-11 nő teljesen átlagos. Soknak biztosan nem számít.

Én 19 évesen vesztettem el, most 22 éves vagyok és 9 nővel szexeltem eddig. Van olyan velem egykorú közeli jó barátom, aki viszont már kb 40-nél jár. Egy másik srác, aki inkább az ismerősöm pedig ennek minimum a duplájánál. Na ők azok, akiknek a száma soknak számíthat (persze az sem a rossz értelemben).

2016. márc. 8. 21:39
 14/20 anonim ***** válasza:
Ismerkedtem egy 21 éves lánnyal, aki azt mondta már 18 férfival volt az életben. Mikor ezt elmondta, onnantól kezdve nem tudtam vele komoly kapcsolatot elképzelni. Nem kell 100 ahhoz, hogy az sok legyen egy férfi szemében.
2016. márc. 8. 21:40
 15/20 anonim válasza:
Szerintem is teljesen rendben van a mennyiség inkább az a furcsa, hogy számolod... Attól függ mennyire néz ki jól és milyenek a belső tulajdonságaid. Nem minden a külső bár ezt a legtöbben elfelejtik.
2016. márc. 8. 21:41
 16/20 anonim ***** válasza:
Most komolyan azt értékelitek le, aki szerint sok, ha valaki 100 pasival kúratta meg magát? Egyre nagyobb fos ez az oldal.
2016. márc. 8. 22:06
 17/20 anonim ***** válasza:

15:

Rengeteg férfi számolja. Van aki számára ez dicsőség. És persze az sem utolsó, hogy így összehasonlíthatja legalább a számot más férfiakéval.

2016. márc. 8. 22:40
 18/20 anonim ***** válasza:
Nyilván a százat túlzásként írtam, de a ríz tizenöt épphogy csak átlag szám. Sok lány van túl negyven férfin huszonöt éves korára. Komoly kapcsolat mellett is kalandoznak. Biztos lehetsz benne.
2016. márc. 9. 09:22
 19/20 anonim válasza:
3 éve vesztettem el a szüzességemet, volt 1 éves kapcsolatom és 8-nál járok... 19/f
2016. márc. 9. 13:03
 20/20 anonim válasza:

Az én párom is 24eves mikor osszejottunk mar 15lanynal tartott. Volt koztuk mindenfele.. Viszont nekem meg 3komoly kapcsolatom volt. Es lám annyira jol megvagyunk es imádtam hódítani hogy most babat varunk. A legnagyobb nocsabaszokat is meglehet fogni , ha megtudod valamivel. Garantálom hogy nem fog lelépni megkap mindent :)

Egy boldog 16hetes kismama :)

2016. márc. 9. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!