Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, összejönnétek egy olyan férfival aki 24 éves de már lefeküdt 10-11 lánnyal?
Bántás nélkül mondom, hogy szerintem a 24 évesen 10-11 nő teljesen átlagos. Soknak biztosan nem számít.
Én 19 évesen vesztettem el, most 22 éves vagyok és 9 nővel szexeltem eddig. Van olyan velem egykorú közeli jó barátom, aki viszont már kb 40-nél jár. Egy másik srác, aki inkább az ismerősöm pedig ennek minimum a duplájánál. Na ők azok, akiknek a száma soknak számíthat (persze az sem a rossz értelemben).
15:
Rengeteg férfi számolja. Van aki számára ez dicsőség. És persze az sem utolsó, hogy így összehasonlíthatja legalább a számot más férfiakéval.
Az én párom is 24eves mikor osszejottunk mar 15lanynal tartott. Volt koztuk mindenfele.. Viszont nekem meg 3komoly kapcsolatom volt. Es lám annyira jol megvagyunk es imádtam hódítani hogy most babat varunk. A legnagyobb nocsabaszokat is meglehet fogni , ha megtudod valamivel. Garantálom hogy nem fog lelépni megkap mindent :)
Egy boldog 16hetes kismama :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!