Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszlány - jófiú kapcsolat, el tudnád képzelni hogy Neked mindent szabad, miközben a fiú hűséges?
Régóta foglalkoztat ez a kérdés, kiváncsi lennék milyen lenne így élni. Lehet furcsa kicsit a kérdésem, de évek óta arra vágyom, hogy egy felszarvazott "jófiúként" éljek egy szexi, csinos nő mellett.
Ez alatt a következőket értem: Én fizetek mindent, a bevásárlásokat, a szexi női ruhákat, fodrászt, stb. Miközben Te bárkivel bármikor lefeküdhetsz, randizhatsz, én pedig megteszek Neked mindent, elvégzem a takarítást, mosogatást, lemosom az autódat, stb. A-tól Z-ig kiszolgállak.
A kérdésem elsőorban az olyan nőkhöz szól, akik szinte bárkit megkaphatnak és esetleg már sokszor volt féltékenykedő pasijuk és gondolatban eljátszottak már ezzel a kérdéssel, esetleg volt olyan kissé papucs pasijuk akik -ha nem is ilyen szinten- de sokmindent elviselt Nekik:)
Egy ilyesmi engem is érdekelne. Lányok, írjatok :)
25F
Én nekem van egy ugyanilyen énem de én nem akarnék "szolga" lenni. Normális párkapcsolat normális alapon közös akarattal nem az hogy az van amit a nő akar.
Ugyanakkkor én nem venném zokon ha flörtölne/lefeküdne mással, de csak akkor ha őszinte is.
Mindenképp bevállalós a srác :D
Igen, azért tetszene, de biztosan ezt is meg lehet unni :D
18/L
Oh álom pasi :)
De azért inkább vele basznak sokat ha már ilyeneket csinál nekem ;)
17/L
Utolsó szóhasználatod alapján egy álomcsaj vagy. :)
Nekem ilyen a kapcsolatom. Nem ilyennek indult de ez lett belőle :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!