Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lány-Fiú testvérek között...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lány-Fiú testvérek között létezik-e tabu? Szégyenlősök vagytok testvéretek előtt? A látványtól kerekedett-e már ki a szemetek?

Figyelt kérdés
Hogy érthető legyen: Nekem 16 éves húgom mellbőségétől akadt el a lélegzetem. Nem kell félreérteni, semmi perverz ferde gondolat... egyszerűen meglepődtem. Lányok/ Fiúk tapasztaltatok-e hasonlót ?

2016. márc. 7. 10:18
1 2
 11/11 anonim válasza:
Hát figyelj nekem van egy velem egy idős húgom, és azért mióta megismertük egymást így úgy azóta nincs semmi ilyen. Nálunk is volt hogy 13eves korunk ig egyutt fürődtunk, de nálunk nagyon senkise szégyenlős, hozzánk nem jár senki kb Bp lakunk egy elég tehetős környéken, most vagyunk 18evesek tavaly tudtuk meg hogy a szüleink pontosan mivel foglalkoznak de ezt inkább hagyom is.Illetve nálunk is volt olyan hogy hétvégén szüleink üzleti útra mentek és teljesen megnéztük egymást vagy filmre próbáltunk utánozni de soha nem tettem be neki, olyan volt mar pár hete hogy rá élveztem az arcára szájára de ennyi soha nem volt még senkink de ez jól van így.
aug. 9. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!