Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én kapok hányingert az ilyen: popsi, poci, puncika színvonalú szavaktól? Ha látom itt valahol ezeket a szavakat, tuti valami kéjenc, pedofil öregembert vízionálok el a monitor másik oldalára.
Figyelt kérdés
Mint a family guyba a járókeretes pedofil bácsi, a Herbert. Még olyan hangot is képzelek el mellé, ahogy olvasom a mondataikat.2016. márc. 7. 00:07
11/17 anonim válasza:
Azt jobban tolerálod kérdező h
"Pofadat befogod, mutasd a pinád!"
Hm?
12/17 anonim válasza:
Én attól tudok kiakadni, mikor magát heteroszexuálisnak tartott férfi, ír ilyesmit, hogy "szeretem, ha kényeztetik a popsimat".
Szerintem a kérdező is inkább arra gondolt, amikor férfiak írnak ilyeneket, bár nem tudom.
13/17 anonim válasza:
Tegnapi gyűjtés: összebújcizni...szivárványt hányok ezektől
15/17 anonim válasza:
"Mint a family guyba a járókeretes pedofil bácsi, a Herbert"
Szerintem Herbert nem gerjed a puncira.
Amúgy az a durva, hogy nem csak a tinipi**k hanem a 20-30 éves"nők" de sokszor még Férfiak is használják ezeket.
16/17 anonim válasza:
Lehet, hogy a kérdezőnek van túlérzékenysége a témában.
Ezek közül talán a puncika ami egy kicsit túlzás de ettől még a szemem se rebbenne ha valaki mondaná előttem.
És inkább fiatal lányok ugranának be a jelenségtől idős, pedofil bácsik nem.
17/17 anonim válasza:
nekem a popsilyuk szótól ráng az ideg a szemem alatt. ja meg a szopizni!! istenem hányszor láttam már a szopás helyett ezt használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!