Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdmenyezzek? Egyszeruen felek.
Egy eve vagyok a parommal. Az elozo kapcsolatom egy ido utan kihult, akkor probaltam szexet kezdemenyezni, de mindig csak elutasitast kaptam, kesobb a pasi mondta, hogy egyszeruen nem all fel ram. A sok negativ meg mindig bennem van, es hiaba tudom, hogy mostani parom szeret, es nem fog elutasitani, egyszeruen keptelen vagyok egy aktust kezdemenyezni, csak akkor van szex ha o indit.
Utalom ezt, es tudom, hogy o is igenyelne a jelet neha, hogy most En akarom, de nem megy...
Tippek, otletek, hogy mit csinaljak, hogyan kezdemenyezzek? Irhattok konkretat is, hogy mit csinaljak... Mar szinte nem is tudom anno hogy csinaltam ezt
22/N
Menj el egy héten 2-3 alkalommal edzésre (pl. zumbára), aztán menjél haza frissen zuhanyozva, illatosan.
Ne is kezdeményezz, sőt mondhatod,hogy kicsit fáradt vagy. :) A hatás meg lesz...
Játszd el agyban párszor..az lehet segít :)
Érj haza előtte köszöntsd csókkal.
Markold meg a farkát ruhán keresztül.súgd a fülébe akarlak,és indulj el a hálóba :))
Követni fog tuti :)
Ez nem tudom miert ekkora gond a noknel!?
A parom is ugyan ilyen,ha en nem kezdemenyezek ,akar honapokig nincs szex...
Fürödjetek együtt! Ne csak a hátát mosd meg, hanem simogasd a farkát is!
Ülj az ölébe miniben és súgd a fülébe, hogy nincs rajtad bugyi!
5-os, leirtam, miert. Meg ha tudom is, hogy nem tenne, bennem van a felsz, hogy hozzaerek, es eltol, vagy nemet mondd, es ezt nem akarom atelni megegyszer. Rettento pocsek erzes. Talan baratnodnel is ilyesmi van.
Az otletek jok.Probalkozni fogok. Legalabbis megprobalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!