Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen szempontoknak kell...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen szempontoknak kell megfeleljen neked egy szerető?

Figyelt kérdés
Nem félsz ha érzelemmel teli a szerelmeskedés akkor elcsábulsz?

2016. márc. 4. 21:01
 1/7 anonim ***** válasza:
68%
Jól nézzen ki és legyen azért esze. Ha elcsábulok az csak extra pont. XD
2016. márc. 4. 21:03
 2/7 anonim ***** válasza:
61%

Nem félek.

- külsőleg akarjam, nagyon. Varázsoljon el.

- Az ágyban ne legyen tabu. Mondjon nemet ha nem akar valamit, ne csináljon semmit ami nincs a kedvére. S ugyanez viszont: mondja el, ha valamit nem csinálok és szeretné, s ne legyen gond ha nem akarom. Legrosszabb esetben véget ér a "kapcsolat". De ha szeretők vagyunk, akkor nincs udvariaskodás. Tények vannak és élvezet. ;)

37F

2016. márc. 4. 21:04
 3/7 anonim ***** válasza:
85%
legyen odaadó, hallgasson meg, ha arra van szükségem, de ne zaklasson, ha nem érek rá épp... szexben elégítsen ki és egyezzenek az igényeink. 20/L
2016. márc. 4. 21:18
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Aktuális a kérdés.

Megad mindent, amit már régen eltemettem magamba, én vagyok a királynője, szerelme, élete értelme.- Nem érdekel ha hazudik - . Az a pár óra csak az enyém és az övé, tabuk nélkül, feldob, felpezsdít, imádom.. És ennyi.

2016. márc. 4. 21:37
 5/7 anonim ***** válasza:
legyen diszkrét, vaditó, mindent egymásnak ne csak annyi h én neki mindent vagy forditva.. rég volt szeretőm, és most jó volt visszagondolni :D
2016. márc. 5. 08:55
 6/7 anonim ***** válasza:

Legyen olyan, mint egy igazi luxusprosti, csak ingyen.

Tehát amit itt is felsoroltak: jó külső, anál-orál alap, minden vágyam kiélhessem rajta, nyitott a szexben bármire, amit normális ember a feleségével nem próbál ki.

A teste szuper, gyantázott nunus, mert a borostát nem csípem, és sosem fáj a feje.

Ha épp ráérek, akkor ugrik a farkamra, de ha nem érek rá, akkor tegyen úgy, mint aki nem is létezik.

Lehet lepontozni, de ugyanazt írtam, mint a többiek, egy kivétellel: nem tudok egy olyan nőt tisztelni (vagy emberszámba venni), aki belemegy ilyen viszonyba. Csak szex kell? Megkapod! Minden lukat szétba.szok rajtad, aztán öltözz és mehetsz haza.

Erre van a szerető. Kiélni a testiséget.

2016. márc. 5. 11:25
 7/7 anonim ***** válasza:

6#

Ez igaz visszafelé is ! Megadsz mindent, és öltözz, mehetsz utadra. Ennyire kellettél. Pont.

2016. márc. 5. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!