Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szempontoknak kell megfeleljen neked egy szerető?
Nem félek.
- külsőleg akarjam, nagyon. Varázsoljon el.
- Az ágyban ne legyen tabu. Mondjon nemet ha nem akar valamit, ne csináljon semmit ami nincs a kedvére. S ugyanez viszont: mondja el, ha valamit nem csinálok és szeretné, s ne legyen gond ha nem akarom. Legrosszabb esetben véget ér a "kapcsolat". De ha szeretők vagyunk, akkor nincs udvariaskodás. Tények vannak és élvezet. ;)
37F
Aktuális a kérdés.
Megad mindent, amit már régen eltemettem magamba, én vagyok a királynője, szerelme, élete értelme.- Nem érdekel ha hazudik - . Az a pár óra csak az enyém és az övé, tabuk nélkül, feldob, felpezsdít, imádom.. És ennyi.
Legyen olyan, mint egy igazi luxusprosti, csak ingyen.
Tehát amit itt is felsoroltak: jó külső, anál-orál alap, minden vágyam kiélhessem rajta, nyitott a szexben bármire, amit normális ember a feleségével nem próbál ki.
A teste szuper, gyantázott nunus, mert a borostát nem csípem, és sosem fáj a feje.
Ha épp ráérek, akkor ugrik a farkamra, de ha nem érek rá, akkor tegyen úgy, mint aki nem is létezik.
Lehet lepontozni, de ugyanazt írtam, mint a többiek, egy kivétellel: nem tudok egy olyan nőt tisztelni (vagy emberszámba venni), aki belemegy ilyen viszonyba. Csak szex kell? Megkapod! Minden lukat szétba.szok rajtad, aztán öltözz és mehetsz haza.
Erre van a szerető. Kiélni a testiséget.
6#
Ez igaz visszafelé is ! Megadsz mindent, és öltözz, mehetsz utadra. Ennyire kellettél. Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!