Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nektek bejön, izgató számotokr...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek bejön, izgató számotokra ha egy nőnek sok anyajegye van a testén?

Figyelt kérdés
2016. márc. 4. 09:36
 1/9 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
Ezt inkább látni kell. De volt, hogy igen.
2016. márc. 4. 09:37
 2/9 anonim ***** válasza:

mi szamit soknak... zavarni biztos h nem zavar... de talan tenyleg van benne valami izgi, egyedi :)

23/f

2016. márc. 4. 09:38
 3/9 anonim ***** válasza:
nekem tetszik
2016. márc. 4. 09:40
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem igazán tetszik! De nem ez fogja eldönteni ,hogy szerelmes vagyok-e belé vagy sem!! Engem inkább a lila, kék, zöld foltok izgatnak… De nem verem a 14 évvel idősebb feleségem…😊
2016. márc. 4. 09:48
 5/9 anonim ***** válasza:
Általában nem, de a barátnőmön tetszik. Feldobja az amúgy fehér bőrét és ami az arcán van meg még szexi is. Szerencsére rajta apró anyajegyek vannak, nem fél centisek és nem állnak ki.
2016. márc. 4. 10:04
 6/9 anonim ***** válasza:
szo-szo
2016. márc. 4. 10:05
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ijesztő és csúnya, ha sok az anyajegy... Elképesztően zavarna, főleg, ha a bőrhöz képest még ki is dudorodik... De ez mindenkinél más reakciót vált ki. Van, hogy valakinek (mondjuk az arcán, a szem alatti sarokban) jól áll, esetleg szexi is, de csak egy pici pont. Ne haragudj a véleményemért, nem bántás, de nekem nagyon ritkán tetszik kifejezetten, a sok meg egyáltalán nem tetszik.
2016. márc. 4. 10:12
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem is van , semmi gondom nem lenne vele.

F

2016. márc. 4. 11:41
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha amúgy is tetszik a nő, akkor eléggé beindító tud lenni a sok szeplő.
2016. márc. 4. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!