Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi és nő ha olyan helyzetbe kerül ahol össze vannak zárva és csak egymás társaságát "élvezhetik" akkor abból előbb-utóbb közösülés lesz?
Pl lakatlan sziget, földrengés miatt elzárva külvilágtól egy alagútban.., vagy bármi ilyen helyzet. Nincsen se telefon se semmi és nem tudnak kilépni ebből a helyzetből?
Nyilván helyzetfüggő hogy ez az állapot meddig tart, de ha igaz akkor ez mennyi időbe telne amíg megtörténhetne kb? Órák? Napok? Hetek? Évek?
elég esélyes, mert csak a megfelelő pillanat kell ahhoz, hogy valakik szexeljenek és ha össze vagy zárva...
Általában elég annyi, hogy csaj kívánja és maga alatt legyen és a pasi eléggé nyomuljon. A csaj nem igazán mond nemet.
Ehhez nem kell lakatlan sziget, egyik ismerősöm szerint elég ha lakótársak vagytok vagy koliban egymás mellett laktok, akkor nagyon esélyes, hogy egy futó szex össze jöjjön.
Utolsó igazad van...
Megnézném én mindkettő nemet,hetekig hónapokig ahha persze..
Életem egyik legjobb du...sa egy olyan pasival volt aki nem is volt az esetem é még utáltam is..
Szigetre pont jó lenne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!