Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehetne tenni, hogy több ideig és elég kemény legyen a barátom farka?
Nekem is néha ez a gondom.
Amikor elkezdem szopni ,akkor feláll és nagyon kemény neki ,de mikor beteszi van ,hogy pár perc és lelankad neki.
Nem értem miért?
Én sem tudok mit csinálni.
Ezek sajnos a sok maszturbálással összeköthető dolgok.
Lehet kivételes eset persze, akinek nem, de azt mondják az orvosok, hogy 10 esetből 8-nál az a gond... túl sokat, túl sokáig csinálta magának... és annyira megszokta a széket, az ágyat, a pózt, a kezének a mozdulatait...magát az egész folyamatsort, hogy a valódi szex nem ad elég ingert neki... :/ Mivel új probléma megoldás nincs rá, csak kísérletezgetés...
Pl. ne csináljatok semmit vagy 10 napig... De ne verje ki véletlenül se, semmit ne csináljatok. Aztán kipróbálni, hogy jobb e. Az egy dolog, ha hamar elsül de lehet h keményebb lesz. Ha nem akkor próbáljatok ki 15-20 napot. Persze ehhez türelem kell. :)
Okés :)
Majd kérdezd meg priviben kedves első válaszolót és kérdezőt 1 év múlva, hogy együtt vannak e még a párjukkal és megoldódott-e. Előre sajnálom őket és komolyan írj rájuk 1 év múlva vagy akár fél év múlva! Ősszel!
Az is sokat tud segíteni ha pucsítol közben, kiadod kicsit jobban a hangod!
Ugyanis a férfinek ezek azok a kulcsfontosságú visszajelzések, hogy kívánja őt is a nő!
De sokat segít még nagyon az is ha tükröt tesztek a falra amiben jól látjátok egymást.
Magassarkú és olaj a csaj popójára, mellére is nagyon guszta ám! Ezek szerintem bármilyen kapcsolatot lángra lobbantanak.
"A lényeg, hogy beszéljetek róla nyíltan és olyan légkör legyen, ahol nem kell félnie"
Omfg
Jön ám a baromságcunami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!