Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El merjem mondani az első komoly kapcsolatomban a pasimnak h 24 éves vagyok és még szűz?
Figyelt kérdés
2016. márc. 1. 22:59
11/13 anonim válasza:
En is lassan az leszek, 24 eves szuz lany :D De sosem csinaltam belole problemat, elmondtam, ha valaki rakerdezett. Jobb, hogy igy nem kellettem valakinek, mint hogy hazudjak, aztan amiatt aggodjak, hogy mi van, ha rajon...
Nem kell privi.
12/13 anonim válasza:
Szerintem érdemes elmondani neki.
13/13 anonim válasza:
Baromi jó, amit #9 ír. Lehet ezen a vonalon kellene csinálnod. Először még ne mond el. Hanem annyit kérj, hogy az első néhány alkalommal csak pettingeljetek. Akkor az azt fogja jelenteni, hogy már lesz egy csomó szexuális tapasztalatotok együtt. És akkor után mond el valamikor, hogy ez az oka, hogy ezt kértet. És akkor onnan már könnyű lesz mindkettőtöknek. Mert kisebb lesz a tét. Nem fog ő sem félni, hogy elég jó e neked elsőnek ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!