Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk HELP! Legvonzóbb nő?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk HELP! Legvonzóbb nő?

Figyelt kérdés
Hogyan lehetnék tökéletes nő akit minden férfi megakar kapni? Külső, belső, melyik fontosabb? Mit szeretnének a fiúk igazából az ágyban?
2016. febr. 29. 23:47
 1/10 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
Már most is minden férfit meg akarsz kapni.:D Ahhoz, h megdugjanak meg nem sokat kell letenned az asztalra elég felülnöd rá.
2016. febr. 29. 23:49
 2/10 anonim ***** válasza:
Ne nekünk akarj már megfelelni, ne az összes férfinak. Felejtsd el a megfelelési kényszeredet, mert annál többen fognak utálni.
2016. febr. 29. 23:51
 3/10 anonim ***** válasza:

[link]

Ha így nézne ki a lány, engem már az sem érdekelne, hogy milyen az ágyban. :-D

2016. febr. 29. 23:52
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Kezdjük ott, hogy a "megakar kapni" helyesen; "meg akar kapni".

Amúgy meg alapból már önértékelési bajok vannak nálad, önbecsülés nuku, és teljesen alárendeled magad mások véleményének csupán hogy elfogadást kaphass. Mindenkinek soha nem fogsz tudni megfelelni.

2016. febr. 29. 23:56
 5/10 anonim ***** válasza:

hajjaj mire jó az?

Talán engem nem akar minden pasi megkapni, de nekem az is sok aki igen...

2016. márc. 1. 00:15
 6/10 anonim ***** válasza:

Ha látnánk rólad képet, könnyebben megmondanánk, hol van a külsődben probléma, már ha van egyáltalán.

A belsőd már nem jó, sokkal jobban szeretem - legalábbis én - az olyan lányokat, akik magabiztosabbak, korrektül látják magukat, mégse válnak nagyképűvé. Az olyanokat, akik megmondják: "igen is, szoktam sütit meg miegymást enni" és nem mennek hánytatni magukat a wc-be, hogy úr isten, nehogy 2 dekával többek legyünk.

Továbbá: A szépség relatív, drága... Mindenkinek a szemében nem tudsz tökéletes lenni, mert van aki a belevaló csajszikat kedveli s van, aki az aranyos nyuszikat. Van, aki szereti a gömböc lányokat és van, aki a vékonyakat. Ez ilyen, de pont ezért jó.

24F

2016. márc. 1. 00:39
 7/10 anonim ***** válasza:

80% külső 20% belső

Ez ember függő, de a sok szex, illetve a perverz gondolatok megosztása a partnerrel jo hatással van a szexuális életre. Illetve ha felajanlod. Harmas szexet, azt is majdnem minden ferfi szereti.

30f

2016. márc. 1. 07:43
 8/10 anonim ***** válasza:
ne akarj az a nő lenni, akit minden férfi meg akar kapni. Úgysem tudsz megfelelni annyiféle elvárásnak, és nem is szükséges. Légy önmagad, bármennyire is elcsépelt közhelyes duma ez. Egyszerűen érezd jól magad a bőrödben, élvezd az életet, és ne legyél prűd. Ha így állsz hozzá, az olyan szexi kisugárzással fog ellátni, amellyel rengeteg férfit levehetsz a lábáról.
2016. márc. 1. 07:46
 9/10 anonim ***** válasza:

Nincs se tökéletes nő, se férfi. Mindenkinek más tetszik, mert nem vagyunk egyformák.

Te most az egódat akarod azzal növelni hogy minden férfinek álljon a f.@sza ha rád néz? :D

Vagy mit akarsz ezzel a kérdéseddel?

Mi akarsz lenni? Szexszimbólum, értékes-normális nő vagy mindkettő?

2016. márc. 1. 08:16
 10/10 anonim ***** válasza:

Ne hülyéskedj, olyan nincs.

A vele született természetes adottságok mellett már csak a külső mázzal lehet tuningolni a dolgot, de azt meg nem érdemes túlzásba vinni. Gondolom olyan nők sikere kellene, mint Angelina Jolie például... Elmondanám, hogy ő is, mint minden futtatott szépség, minden egyes fotón és filmkockán fel van tuningolva nem egyszerű módon. Neked meg a való életben kellene hasonló sikereket aratni..? Ez lehetetlen!

Add önmagad, legyél igényes, és ízlésesen csinos. Ennyi.

Az egy másik dolog, hogy mit szeretnének a fiúk az ágyban!

Nos van az a mondás, hogy a nő az ágyban legyen r ibanc! Így is van, lényegében legyél gátlástalan, legyél képes nagyon élvezni, engedd el magad és persze legyél kívánatos, igényes. Viszont ha az aktuális pasinak akarsz kedves lenni, akkor ne akarj közben másnak is tetszeni. :D

2016. márc. 1. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!