Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális? Totálisan felizgulok rá
Figyelt kérdés
Ha ezt leírom valószinüleg nem fogok egy finom hölgynek látszani, de nem baj. 24 éves vagyok, komoly kapcsolatom van 3 éve. Rendben van a szexuális életem, csak néha kicsit keményebben, szenvedélyesebben szeretném, de a párom mindig elfinomkodja. Nem zavar mert imádom, csak azért na :D és van egy férfi színész aki 47 éves talán, nem is tudom. Szóval nem néz ki jól, de olyan a szexuális kisugárzása hogy még TVn keresztül is felizgat csak a látványa is. És sajnos egyre többször jut az eszebe. És volt, hogy már szex közben is néha rá gonsoltam pár perce, aztán persze lelkiismeretfurdalásom volt. Volt már veletek ilyen?2016. febr. 29. 21:55
1/4 A kérdező kommentje:
Eszembe, gondoltam* bocsi a hibákért
2016. febr. 29. 21:56
2/4 anonim válasza:
Sose értettem hogy hogy tudnak olyanra ráizgulni a nők akik még saját bevallásuk szerint sem néz ki jól.
3/4 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, ha másra gondolsz.Én ezt sűrűn alkalmaztam, amikor még finomkodós pasim volt.Aztán megismertem ŐT, és minden megváltozott.Kihozta belőlem az állatot.Olyan dolgokat, amikről nem is tudtam, hogy van bennem.
Szóval nincs gáz.
31/N
4/4 anonim válasza:
Nem gáz de azért ne az ő nevét sikítsd:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!