Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátomnak mindig lekonyul, mit tehetnék?
4hónapja vagyunk együtt,még nem szexeltünk,mert mikor odáig jutottunk volna,hogy betegye,lelankadt neki.én vagyok az első barátnője,és állítása szerint még mindig nagyon izgul,pedg azt hiszem eléggé összeszoktunk már.nem tudom mitől fél,én meg kezdem elveszteni a türelmem:S
L24
mert amikor szex lesz akkor NEM rád gondol hanem arra hogy felálljon a farka és kielégítsen végre
érdekes hogy ez olyan dolog amit ha erőltet az ember (teljesítési kényszer) akkor nem fog menni
nekem is volt már ilyen periódusom, azt írták a neten hogy ilyenkor pettingeljenek először a párok pár hétig hogy ne legyen CÉL az erekció és a kielégülés, de mondjuk nekem hamarabb megoldódott enélkül is
jah, és a legjobb stratégia szerintem hogy SZUGERÁLJA magában hogy milyen gyönyörű vagy ("de szép a lába", "de nőies", stb.) mert ugye ezzel rád fog gondolni nem a farkára hogy felálljon
Aszem nekem ez vállt be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!